Caut un tool sau script gen trafic.ro sa monitorizeze in timp real traficul venit pe siteuri externe (referals)
Am inteles ca se poate si din analytics.
Voi ce folositi?
Caut un tool sau script gen trafic.ro sa monitorizeze in timp real traficul venit pe siteuri externe (referals)
Am inteles ca se poate si din analytics.
Voi ce folositi?
In timpul liber mai facem si incarcari de cartuse si vindem consumabile pentru imprimante.
Eu folosesc statcounter.com in special pentru site-urile cu trafic putin, au un log de 500 de inregistrari pentru varianta free.
Este putin mai basic sau mai bine zis nu asa stufos ca Analytics, dar are niste rapoarte foarte bune, care se aplica la ultimele intregistrari (vizitatori in timp real, in fuctie de marimea log-ului, se poate platii pentru un log mai mare).
Scriu constant pe Traficant.Ro
[ex username dane1505]
Dacă folosești PHP te poți folosi de $_SERVER["HTTP_REFERER"] pentru a afla de unde vine utilizatorul și îți poți stoca statistica în baza de date. Nu ai nevoie de niciun script extern.
Eu folosesc histats.com, e foarte simplu de folosit si arata statisticile exact, e si usor de inscris, cam asa arata:
Untitled.png
Analitycs este cel mai bun,ai tot ce trebuie + ca iti ofera si functia REAL TIME unde poti vedea refererii directi si indirecti veniti in urma motoarelor de cautare .
Si eu iti recomand Analytics-ul, este foarte complet si gasesti multe tutoriale video pentru orice instrument doresti sa folosesti.
O alta varianta este si piwik
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)