4 out of 4 members found this post helpful.

Postat în original de
lovelife
Si eu stiu un site jingle.ro care este concurentul lui google, pana la anul il va depasi, poate sa gaseasca si culorile
Sunteti niste idioti cu o astfel de stire, sunt mii si zeci de mi de site-uri pe fiecare nisa, nu este suficient sa iti faci un site pe o nisa si cineva sa scrie un articol despre tine si sa fii rivalul lui trafic.ro
Habar nu aveti de ce sunt inscrise anumite firme in trafic.ro, nu pentru statistici proprii pentru ca analytics are tot ce vrei, este un site de monitorizare acceptat ca ofera rezultate cat de cat corecte utile mai ales atunci cand doresti sa vinzi reclama, sau pentur a vedea cum esti pozitionat fata de concurenta.
Site-ul tau nu are aproape nici o sansa sa rivalizeze cu trafic.ro chiar daca este gratis, au mai facut si altii astfel de site-uri si cu bugete mult mai mari
Eu nici daca m-ar plati nu le-as pune codul pe site-urile mele
Poate a incercat si omul sa faca o reclama, sau poate a crezut asta, dar nu inteleg de ce esti atat de sigur ca e idiot ( el si proprietarul site-ului ) ? Mergand pe acelasi principiu cineva cu cunostinte/rezultate mult mai bune decat ale tale sau ale altora, iti poate zice ca esti idiot la ce lucruri postezi pe forum sau pe site-ul x.
Eu personal nu iti inteleg comentariul cum nu ii inteleg nici pe cei pe care i-au ajutat acest post, sunt de acord ca ti-ai pierdut poate timpul dand click pe link sau citind topicul, asa cum si eu l-am pierdut sau altii, citind acest topic sau altele, poate te-ai saturat sa citesti prostii, dar nu cred ca asta este o solutie ( sa zici ca x e idiot ) .
Poti sugera o sectiune pentru cei care au anumite cunostinte ( parca era ceva pentru ambasadori ), sau sa renunti sa citesti forumul, sa urmaresti doar bloguri de calitate, twitter etc, nu te ajuti nici pe tine nici pe altii venind si jignind aici .
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
lovelife
Sunteti niste idioti cu o astfel de stire
Multumesc, esti un gentleman. Tot respectul pentru tine.

Postat în original de
Maldinii
Eu personal nu iti inteleg comentariul cum nu ii inteleg nici pe cei pe care i-au ajutat acest post
Multumesc pentru interventie
.
@all - Nu imi apartine, in caz ca exista semne de intrebare.
1 out of 1 members found this post helpful.
Nu prea e site-ul asta concurenta pentru trafic.ro... mai degraba ar fi gtop.ro care e pe piata de ceva timp.
Sa nu mai vorbim ca pentru site-urile mari si grupuri exista deja SATI
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune
distanțe rutiere.