Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Merita sa te inscrii in SATI

Afișare hibrid

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Merita sa te inscrii in SATI

Intrebare pentru cei ce au un site inscris in SATI sau au informatii din alte surse

Merita sa inscrii site-ul in SATI, ai sanse sa prinzi contracte mai bune de publicitatea? Cu valaoare mai mare astfel incat sa amortizezi investitia?

Din ce am inteles eu intr-o discutie telefonica
    Costurile ar fi:
    - Cotizatia de membru de 1800 lei anual
    - Taxa de setup pentru sectiunea de internet 400Euro platibila o singura data
    - Taxa de monitorizare stabilita in functie de numarul de afisari a site-ului, incepe de la 300 euro, la site-ul meu ar fi undeva in jur de 500 Euro, se plateste anual

Dupa cum vedeti sumele nu sunt deloc de neglijat, ar fi 1300 euro in primul an, si 900 euro in anii urmatori

In banii acestia iti monitorizeaza inclusiv afisarile banerelor

Posibile riscuri vazute din punctul meu de vedere, unii oameni de acolo pot avea la date tale statistice mai detaliate: sursa trafic si cuvinte cheie pe care faci trafic, care sunt paginile cu mai multi vizitatori, etc. Si cum unii din ei au si ei afaceri pe WEB pot folosi acele informatii in defavoarea ta.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    39

Implicit

Lovelife,

Nu stiu exact daca se merita, dar ce poti sa iti spun e ca Media Investment (Media Investment - informatii si articole Media Investment) foloseste SATI pentru a alege site-urile in care sa faca reclama. Acestia (Media Investment) ofera aceste servicii pentru tot felul de multinationale/companii mari gen Cosmote.
    Ultima modificare făcută de inSecure; 12th April 2013 la 15:21.
    Hmm..ar merge o lada de bere

Andrei01 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    23rd January 2011
    Posturi
    48
    Putere Rep
    28

Implicit

SATI o sa-ti aduca niste potentiali clienti insa cel putin in primul an nu o sa prea fie cazul pentru ca mai toate contractele se fac pe perioade mari de timp si bugetele se stabilesc de regula la sfarsit de an.
    In plus, trebuie sa ai destul de multe afisari de vandut ca sa poti recupera investitia...
    De asta, de regula, multi lucreaza prin agentii care te inscriu in SATI gratuit insa o sa ia o parte importanta din fee-ul platit de compania care cumpara publicitatea....

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Pentru 1.5 milioane de afisari crezi ca este rentabil?
    M-as putea asocia cu un coleg pe aceeasi nisa si trafic comparabil si sa reducem o parte din costuri

Andrei01 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    23rd January 2011
    Posturi
    48
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Pentru 1.5 milioane de afisari crezi ca este rentabil?
    M-as putea asocia cu un coleg pe aceeasi nisa si trafic comparabil si sa reducem o parte din costuri
    Depinde cat vinzi acum. Ideea cu reteaua e f buna, reduci mult costurile si poate vinzi afisari la pachet pe mai multe site-uri.
    Cat priveste cresterea de rate-card, ma indoiesc ca o sa obtii mare lucru, agentiile vor volum si automat discount-urile sunt fff mari.
    Iar tu fara om de vanzari care sa caute potentiali clienti nu prea o sa ajungi sa vinzi direct la Altex..
    Ar trebui sa vina ei direct la tine ceea ce nu o sa se intample prea des.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

da, la nivelul acela e rentabil, oarecum poti sa ai in vedere o crestere a ratecard-ului odata inscris in sati.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

lovelife e destul de nisat ( daca e siteul care il stiu eu ) si are sansa sa vanda direct catre cei interesati si nu neaparat prin agentii.
    altex ( sau alta firma de gen ) cumpara prin agentii pentru ca ia bulk.

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    43

Implicit

Eu unul cred ca s-ar merita doar daca costul inscrierii si costul taxei anuale poate fi suportat cu usurinta tinand cont de veniturile actuale ale siteului. Siteu lui lovelife (daca este cel care ma refer eu) este unul premium cu trafic foarte mare si extrem de nisat. Mai sunt in SATI inca 9 siteuri pe aceasi nisa (Familie & copii) si cred ca si acesta s-ar incadra perfect intre acestea. Mai greu o companie mare va cumpara reclama direct de la tine, mai repede apeleaza la o agentie pentru a evita eventualele neplaceri cauzate de contorizare si tot asa.

O alta solutie mai ieftina ar fi inscrierea in ARBO, astfel te vei evidentia putin mai mult decat acum in ochii advertiserilor de top. Am si eu un site inscris in reteaua lor si sincer are o alta 'imagine' decat altele.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

dublare post
    Ultima modificare făcută de lovelife; 22nd April 2013 la 17:52.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu imi permit sa platesc suma, nu este asta problema, intrebarea este doar daca se justifica

Citat Postat în original de Clax Vezi Post
    O alta solutie mai ieftina ar fi inscrierea in ARBO, astfel te vei evidentia putin mai mult decat acum in ochii advertiserilor de top. Am si eu un site inscris in reteaua lor si sincer are o alta 'imagine' decat altele.
    Si te-au inscris ei in SATI?
    Eu sunt prezent in oferta catorva agentii foarte mari, dar ei prefera sa distribuie reclama spre site-urile lor, chiar daca clientul optiona initial ca vrea la mine.
    Oricum se pare ca piata de publicitate online este prabusita momentan, si firmele mari platesc foarte putini, am fost contactat de una dintre firmele de top si mi sa oferit extrem de putin.

Este cineva pe aici care este inscris in SATI, doresc sa adresez si cateva intrebari referitoare la sistem.

Daca sunt pe seopedia persoane ce au site-uri ce ar dori sa le inscrie in SATI, am putea sa ne asociem si sa diminuam astfel costurile.
    De exemplu daca am fi 3 persoane pe mine m-ar costa aproximativ 800 euro in primul an si 650 euro in anii urmatori, si pe altii cu site--uri mai mici 600 euro in primul an si 450 euro in anii urmatori

Asa ca ii astept sa ma contacteze pe doritori.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Merita ?
    De Robert în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 1st December 2010, 21:55
  2. E bine sa-ti inscrii site-ul in cat mai multe directoare?
    De Adry în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 16th April 2009, 14:22
  3. SATI: merita 400Eur sau nu?
    De meetzah în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 19th December 2008, 23:20
  4. Se merita ?
    De zrgiu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 24th September 2008, 10:25
  5. Ffa Se Merita?
    De Iskander în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 22nd February 2006, 21:00

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •