ma gandesc sa pun pe blogul meu care e postat pe blogspot comentarii facebook,
1.stiti cumva cum se face?
2.ar fi asta o metoda de promovare?
adik fiecare post sa poata fi comentat
ma gandesc sa pun pe blogul meu care e postat pe blogspot comentarii facebook,
1.stiti cumva cum se face?
2.ar fi asta o metoda de promovare?
adik fiecare post sa poata fi comentat
Salut,
1. vezi aici si aici (contine si tutorial pentru a primii notificari)
2. Poti spune ca este o metoda de a le usura oamenilor munca... Multora le este mult mai usor sa lase comentarii folosind contul de Facebook.
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
Poate fi si o metoda de promovare dar mai mult pentru a afla parerile oamenilor care iti intra pe site.
probabil ca cei care vor avea ceva de zis printr-un comentariu nu te vor injura (daca e cazul bineinteles) ca se va vedea profilul de facebook![]()
Legat de asta am mai deschis si eu un subiect tot aici pe forum, si parerile au fost impartite, insa mai multi au recomandat sa nu adaug comentariile de pe facebook. Ei au spus ca incetinesc pagina si nu se prea merita. Daca te intereseaza discutia, vezi subiectul asta: forum.seopedia.ro/discutii-social-media/25970-comentarii-facebook-pe-blog-wordpress.html
Eu am folosit pe cateva site-uri tot felul de pluginuri pentru acest lucru si am ajuns la concluzia ca merita doar in cazul in care esti pe o nisa unde primesti multe comentarii, iar astfel iti cresc numarul de vizite din facebook, prietenii celor care comenteaza primind notificari, ca cu tare a comentat... dar daca nu e o nisa unde lumea sa interactioneze si sa comenteze continutul nu merita, consuma multe resurse si ingreuneaza navigarea pe pagina/site.
Asa m-am gandit si eu, daca e vorba de o nisa potrivita atunci da, insa mai intervine si faptul ca utilizatorilor de pe facebook care comenteaza le apare pe profil ca au comentat doar daca bifeaza ei o optiune cand comenteaza, si asta nu stiu daca e folosit. Eu pentru mine, punand in balanta performantele paginii / promovarea primita nu mi s-a meritat.
plus ca, in functie de plugin nu poti salva comentariile respective..deci in cazul in care vei face vreo miscare in viitor vei pierde acele comentarii
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)