Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 30

Subiect: Cum ajungem la 1 000 de vizitatori pe zi?

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    582
    Putere Rep
    38

Implicit Cum ajungem la 1 000 de vizitatori pe zi?

Am mai pus intrebarea asta si pe un alt forum cu multa vreme in urma dar raspunsurile au fost putine si echivoce, avand in vedere ca nu era un forum exclusiv de webmasteri.
    Ca sa revin la subiect, as vrea sa-i intreb pe cei care au deja un astfel de trafic cum au ajuns acolo? In cat timp si ce metode de promovare au folosit?
    Eu am un site care are in jur de 50, 60 vizitatori pe zi in medie, e mult pana departe, de aceea m-ar interesa o astfel de discutie. Astept pareri si sfaturi.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Pai in primul rand tine de domeniul in care activeaza siteul... Ai un site por** ajungi in 3 zile la 1000 unici... ai un site despre cum se cultiva porumbul, probabil nu vei ajunge niciodata la 1000 unici...

De-abia dupa ce stii ca domeniul/subiectul pe care esti cu siteul are potential, intervin cunostintele tale de promovare, etc ...

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    49
    Posturi
    540
    Putere Rep
    43

Implicit

Daca as vrea acum 1000 de vizitatori pentru un site nou-nout cred ca in 7 zile i-as avea.

Dar NU vreau sa stiu cum sa ajung pana la 1000 de vizitatori.
    As vrea sa stiu cum sa ajung la 1000 de dolari pe zi sau, de ce nu, la 1000 de clienti pe zi.

Ce vrei tu e ca si cum pestisorul auriu ar vrea sa-ti indeplineasca 3 dorinte si tu ii zici rapid orice tampenie, avand insa mare grija sa numeri - ca sa nu ratezi vreo una din cele 3 dorinte...
    Ultima modificare făcută de myamar; 3rd November 2006 la 13:54.
    Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de myamar Vezi Post
    Daca as vrea acum 1000 de vizitatori pentru un site nou-nout cred ca in 7 zile i-as avea.
    Cati vizitatori ai pe siturile tale, asa, in medie...? si in ce domenii activeaza siteurile?

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    49
    Posturi
    540
    Putere Rep
    43

Implicit

Ce importanta are? Incercam sa ii arat ca nu conteaza cum sa faci 1000 de vizitatori pe zi. Putea f bine sa fie 10, 100 sau 100.000.

Discutii in afara subiectului putem face separat.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Discutia este cat de mult se poate pe subiect.. Si intre 10 - 1000 pe zi este cel putin o diferenta... Si anume la 1000 ai sanse sa vinzi... la 10.. nu prea... Daca ajungi la 1000 si tot nu vinzi, problema e in alta parte, nu la promovare/seo, etc ..

Revenind la subiect... nu e chiar asa usor (cum zici tu) sa ajungi la 1000/zi... asta curat, fara spamuri si alte porcarii... 1000 "curati" ca sa zic asa...

Si ca sa ramanem la subiect, daca tu chiar poti asa de usor (7 zile) sa ajungi la mie (si sa te mentii in preajma) spune-i omului cum se face si nu-l mai lua ca "e altceva ceea ce conteaza"... Intrebarea era simpla.. 1000/zi .. cum ?!

ps
    sper sa nu o iei personal... e doar o discutie... in contra e adevarat... dar atat.

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    49
    Posturi
    540
    Putere Rep
    43

Implicit

Nici o problema .

Esti de acord cu mine ca, daca deschid acum un threat in care repet de vreo cateva ori ceva keywords gen "Monica Gabor", "film p*rno Monica Gabr" "poze cu [insert dumb blonde here]" si tot astfel de tampenii, pagina asta va avea in 7 zile 1000 de vizitatori aflati la pubertate?

So what? E doar consum inutil de banda pentru site...

Eu doar incercam sa-i sugerez ca poate nu a pus intrebarea care trebuia.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

De acord - insa ideea era (adica eu asa am presupus) ca omu vrea 1 mie pe bune, potentiali clienti, facuti sa vina pe site prin metode curate, fara por** , gabor, etc.. - de asta am zis ca e greu... asa, cu porcarii, obtii si mai mult de 1000 - adevarat, nu iti vor folosi la nimic...

PS
    slobodan, se pare ca nici aici nu-ti vei gasi raspunsul ideal... ideea e ca ai doua metode:

1 - joci murdar, cu orice risc, fara sa iti foloseasca prea mult
    2 - joci corect, fara riscuri, si ajungi la 1000 mai tarziu, dar s-ar putea sa iti foloseasca mai bine pe termen lung... Revin.. depinde pe ce piata intri cu siteul... si ce urmaresti...

pstefan75 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Posturi
    106
    Putere Rep
    36

Implicit

So what? E doar consum inutil de banda pentru site...

Eu doar incercam sa-i sugerez ca poate nu a pus intrebarea care trebuia.
    Reply With Quote
    Super, super TARE!

Si eu m-am chinuit ca prostul sa ridic vreo 4 site-uri.

Si acum ontopic:

Cum spunea cineva mai sus conteaza foarte mult domeniul.
    Trebuie apoi sa studiezi care sunt cele mai cerute informatii/servicii din domeniul respectiv. Apoi cele mai populare keyworduri (cele mai cautate). Te poti ajuta de trafic.ro si neogen.ro ca sa vezi care sunt cele mai bune site-uri din domeniul tau.

Iti faci un content de calitate cu un design placut (nu trebuie sa fie unul super, ci doar placut, sa nu oboseasca ochiul, sa aranjezi culorile frumos), apoi faci SEO si incepi sa-l promovezi prin inscriere in cele mai bune directoare si eventual linkuri pe alte siteuri din acelasi domeniu.

1. Daca este optimizat bine, vei avea multi vizitatori din motoarele de cautare.
    2. Daca ai un content de calitate, acesti vizitatori revin si usor, usor ajungi la 1.000 de vizitatori pe zi.

- Dupa ce reusesti sa aduci un site la 1.000 viz / zi , cu celelalte iti va fi mult mai usor, odata datorita experientei deja acumulate si apoi prim reclama si linkuri gratuite de pe primul site.

BAFTA!

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    369
    Putere Rep
    38

Implicit

Slobodan, pe forumul celalalt (parca softpedia, nu?) ti s-a raspuns echivoc deoarece, asa cum sper ca ai inteles din raspunsurile de pana acum, intrebarea e prost pusa. De fapt problema ta e gresit pusa. E foarte important daca site-ul tau are capacitatea naturala de a atrage atatia vizitatori. Daca nu are capacitatea asta, atunci ia-ti gandul sa atragi 1000 de unici pe zi din SEO.

E foarte important pentru toata lumea sa inteleaga ca prin SEO nu creezi o piata, ci te pozitionezi pe o piata deja existenta.

Din cate imi aduc aminte tu parca aveai un blog de afaceri. Calea cea mai sigura de a ajunge la 1000 de unici pe zi e sa investesti intr-o campanie PPC pe cuvinte legate de mediul de business. Daca vei oferi, sa zicem, in medie 10 centi / click, iti trebuie 100 USD / zi ca sa atragi 1000 de clickuri. Dar poti incepe cu o cheltuiala de 10 USD / zi, timp de o saptamana, ca sa vezi cat interes prezinta continutul site-ului tau.
    Lucian

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. vizitatori online pe pagini htm
    De enisal în forumul Utile
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th April 2008, 08:45
  2. google limita vizitatori
    De fabby în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th February 2008, 21:19
  3. Vizitatori de la google
    De saw în forumul Google
    Răspunsuri: 7