Postat în original de
Benko Zoltan
offtopic:
Nu inteleg de ce amesteci moralitatea intr-o intelegere/pact/barter cu anumite reguli. Daca ti se pare ca cer prea mult este dreptul tau sa apelezi la un alt director de articole dar nu are nici o legatura cu moralitatea. Ar avea legatura cu moralitatea daca as incalca regulile dar nu daca le schimb si specific acest lucru. Nu am abuzat nici de linkuri si nici de reclame desi textul respectiv este acolo de mai mult de un an sau chiar mai mult. Cred ca pana acum nimeni nu are ce sa-mi reproseze, am rezolvat orice problema care s-a ivit. Iti dai seama ca nu as face nimic care sa slabeasca directorul de articole mai ales ca si eu am acolo multe articole, dar vreau sa devina un director de articole mai bun si sa iasa oarecum din randul directoarelor spamate si sa evit penalizarea. Probabil multi nu vor mai posta in acest director pentru ca li se pare prea mult sa mai scrie un articol scurt, este alegerea lor si nu ii judec, dar sper ca astfel peste un an sau doi acest director inca va fi bun pentru ca va avea mai putine linkuri externe si continut de calitate.