Am si eu drept de moderare acolo. Ma ocup azi un pic.
Versiune printabilă
Am si eu drept de moderare acolo. Ma ocup azi un pic.
si eu am un articol in pending de peste o luna pe info.piu.ro...
Am verificat peste 120 de articole care erau in asteptare pe earticole.com si va pot spune ca am aprobat 20-30. Restul erau o multime de mizerii copiate de pe site-uri gen acasa.ro sau ele.ro sau chiar prospecte copiate. Fenomenal cat de time consuming si cat de enervante sunt.
Mai sunt aproximativ 99 de articole in pending, insa o sa ma ocup saptamana asta de toate 100%. Daca aveti ceva in pending si nu am aprobat inca, dati-mi mesaj privat si verific.
foarte buna aceasta lista . si sper sa o folosesc si eu saptamana urmatoare la un proiect de-al meu. Cam cate articole pe zi ma sfatuiti sa trimit catre confirmare ?
Si estegratis.ro are doua saptamani de cand nu se uita nimeni... De earticole nu mai spun nimic, ca acolo imi asteapta un articol de doar 1 saptamana, n-am voie sa comentez (inca:D). :-< Ma ofer sa moderez articole, numai sa nu mai am timpi d-astia de asteptare, ca rabdarea nu-i punctul meu forte si hrr, ma las de meserie si ma apuc de vandut cartofi, ca se misca treaba mai repede.
Stii care e chestia?
Ca din 100 de articole se pot aproba maxim 30-35 si asta doar in zilele bune. Restul sunt fie spam, fie duplicate. E foarte time-consuming sa aprobi zilnic, intrucat multi profita de acest lucru si baga acelasi articol in toate directoarele posibile. E bataie de joc din partea lor. Nu zic nimic de calitatea articolelor (sunt multe mizerii scrise la persoana 1 sau in mod evident pentru a se depasi numarul de cuvinte minim), ca daca ar fi sa o iau in considerare si pe aia, nu as mai putea aproba nici macar 15% dintre articole.
Bonus, articole traduse cu google translate.
Sunt convinsa ca asa se intampla. Dar ma gandesc ca mai multi moderatori s-ar misca mai repede. Pentru ca stii ce se intampla? Unii dintre noi fac asta pentru clienti, cum e si cazul meu. Ori daca mie nu mi le aproba in 2 saptamani, o luna, eu nu am cum sa adaug respectivul articol la factura finala. Si trebuie sa il adaug la aia de pe urmatoarea luna. Ori asta inseamna delay la plati, stres, bani blocati, etc. Unde mai pui ca nici nu se stie daca urmatoarea luna mai eliberezi vreo factura ptr clientul respectiv.
Sau le aproba pe toate 3, in aceeasi zi in care tu ai mai introdus n link-uri. Nu ca e o problema asta, dar daca se intampla mai des, ar putea deveni si ti-ar putea da tot planul de link building peste cap.
De aia, mi-ar placea foarte mult daca ar fi cineva care sa aprobe constant articolele, sa stim si noi una si buna: saptamana asta am 90% sanse sa-mi intre. Ceea ce e mult mai ok decat 10% sanse, daca ploua si soarele bate intr-un anumit fel...
Cel mai sfant este sa dai mesaj administratorului sa-ti faca cont de autor sa poti publica direct. Aici pe forum sunt destul de multi oameni care au directoarele proprii si cred ca sunt de acord sa te lase sa publici direct atat timp cat tu poti garanta unicitatea articolelor.
Sunt convins ca daca le oferi "moderatorilor" o fractie din suma incasata de tine se vor misca mai repede.
Stii, tu vrei sa faci bani pe spatele unor servicii gratuite. Pe mine nu ma plateste nimeni sa-ti aprob articolele, de aia nu ma omor foarte tare.
Eu nu pricep o chestie. Voi vindeti cumva clientilor articole aprobate in directoare? E ca si cum ai vinde pozitii in Google. Cat timp nu's directoarele tale iti asumi un risc, deci tu vinzi articole, ca faci tu "submit" si ceri bani e ok, dar sa te bazezi pe directoare ca aproba e gresit din start. Daca eu de azi nu mai am chef sa aprob? Si nici X si nici Y? Tu ce faci?