cu acestea lucrez curent:
directordearticole.com
postat.ro
advertoriale.net
oferte-noi.info
prarticles.com
seoads.org
coment.ro
posteaza.info
advertoriale.info
Versiune printabilă
cu acestea lucrez curent:
directordearticole.com
postat.ro
advertoriale.net
oferte-noi.info
prarticles.com
seoads.org
coment.ro
posteaza.info
advertoriale.info
Nu gasim un loc unde sa postam o lista cu upda-te la zi, cu toate directoarele de articole care merg si care sunt cat de cat ok?
Multumesc,
Ba da .. eu lucrez cu toate de aici .. Lista directoare de articole
Timpii de aprobare sunt reali la 80% din site-uri (las loc diverselor motive pentru care se poate intarzia verificarea pe unele site-uri).
Inscriu.ro nu mi-a sters niciodata un articol .. acum depinde si de calitatea articolelor ce le-ai trimis. Daca trimiti articole copiate sau scrise povesti ca pentru copii mici, e clar ca nu ti le aproba.
Super,
Mersi mult de Info,
Paul și Cristian, mulțam fain pentru liste!
Antonio, o dată ce aprobi un articol, nu cred că-l aprobi pentru că e scris cu picioarele. Ș-apoi de ce-l ștergi?
@Ann, pe site-ul lor la momentul respectiv(acum 2 zile) nu era nici o conditie din cele care sunt acuma. Am trimis mail si pentru a avea o justificare a adaugat acel text . Nu am primit mail daca doresc publicarea articolului fara link, de fapt cred ca nici nu i-a pasat. Ma rog, in cele din urma am cerut stergerea articolului de pe site dar deja fusese indexat de google, deci pot spune ca l-am piedut. Din punctul meu de vedere nu recomand promovariweb.org decat daca doriti sa adaugati content de calitate pe "site"
EDIT: pavelarcana, un alt director de articole calitativ cu aprobare in maxim 2 zile este www.activinfo.ro . Detinatarul acestuia este un user de pe seopedia, astfel pentre eventualele probleme ce pot aparea ii poti da un PM.
@N.Paul, mulțam fain! Userul de pe seopedia ești chiar tu? :P
@pavelarcana, nu prea am inteles foarte bine intrebarea, dar banuiesc ca m-ai intrebat daca numele de pe forum este cel real. Raspunsul este da.
On-topic : un alt director de articole pe care il folosesc este directorarticole.org . Timpul de aprobare este de maxim 2-3 zile