Ok ok ... unii sunt nesimtit si refuza comisioane pe nedrept sau pentru ca nu sunt pe stoc, penalizati acei furnizori sau chiar scosi din program, nu "pedepsiti" toti furnizorii inclusiv cei care chiar incearca sa faca vanzari.
Probabil magazinul meu nu e 100% cum ar trebui, dar tot timpul lucrez sa il fac cat mai ok si micile probleme semnalate de 2parale cand m-am inscris au fost reparate in sub 24h.
Problema cu taxa de instalare: Ok, este ceva de lucru, dar partea cu actele, in afara de cateva modificari sunt contracte standard.
E ok ca fiecare magazin sa implementeze scriptul, nu am zis asta, problema e in momentul in care ceva anume nu merge, 2parale nu a pus la dispozitie 10-20 minute un programator care cunoaste platforma 2parale sa dea un sfat in legatura cu acea problema, asta mie nu imi pare ok, poate e doar parerea mea.
Stau prea mult pana implementeaza magazinele ? Se rezolva usor. Din momentul in care a primit magazinul detaliile necesare implementarii au x zile sa implementeze, daca nu, x ron "amenda" si asa nu sunt "pedepsiti" si cei care implementeaza in 2-3 zile.
Poate eram chiar de acord cu un comision minim, dar comision de 1000 ron/luna DOAR prin 2parale e o suma FOARTE mare pentru magazinele mici/mijlocii sau pentru magazine cu produse de nisa.
Adica hai sa facem un experiment:
Eu dau 15% comision la ochelari de soare, va pun la dispozitie cate bannere doriti facute de cine doriti, modific ce e nevoie pe magazin sa fie cat mai optim dupa parerea voastra. Asigur stocuri la toate produsele de pe site.
Daca voi produceti vanzari de minim 60.000 ron (care e mai putin decat trebuie pentru acel comision de 200 ron pt 2 parale) eu va platesc 500 ron comisionul vostru si daca nici macar nu va apropiati de acea suma (garantat 100%) am acces in 2parale fara nici un comision pe viata![]()