Salut,
Doresc sa intreb daca foloseste cineva textad de la traficdublu.ro ? daca da, ati avut probleme cu ei, cum platesc, cat sunt de seriosi ?
multumesc anticipat
Salut,
Doresc sa intreb daca foloseste cineva textad de la traficdublu.ro ? daca da, ati avut probleme cu ei, cum platesc, cat sunt de seriosi ?
multumesc anticipat
mai traiesc?. imi aduc aminte ca am folosit acum 3-4 ani serviciul asta si am bagat clicuri pana mi-au inchis contul
ai toate sansele sa faci 10 euro intr-un an![]()
pai nu stiu alte alternative
adbrite numa nu imi baga reclame iar adsensd nu mi-a dat accept de vreo 2 ani
Poti incerca din nou acum. Acum 2 ani nu stiu daca acceptau site-uri din Ro.
PixelGrade - Creative Design in Every Pixel | Jocuri Online in Curtea Scolii
am aplicat pt adsense din nou ieri si nu m-au acceptat :
"we may not be able to respond to inquiries regarding the
specific reasons for our decision. Thank you for your understanding."
Hmm.. pai ce site vrei sa adaugi ? Ai avut vreodata contul banat la ei ? Ce site ai incercat sa adaugi ? (poti incerca cu altul si apoi sa iei codul si sa-l pui pe toate site-urile tale).
PixelGrade - Creative Design in Every Pixel | Jocuri Online in Curtea Scolii
www.internetv.ro
nu am avut niciodata cont iar site-ul nu a avut adsense , deci nu are cum fi banat
de indexat este indexat in google, nu stiu ce reguli incalca
Ultima modificare făcută de silcamataru; 30th December 2009 la 23:06.
Nu cred ca incalca vreo regula. Lipsa continutului ii face sa fie reticenti. Seamana a MFA, neaducand nimic nou ca si informatie. In afara de videoclipuri si de 2-3 taguri, paginile site-ului nu au continut. Nu cred ca vei avea site-ul acceptat atata vreme cat e sub forma aceasta.
Adauga macar cateva randuri de descriere unica la fiecare artist si incearca un resubmit. Succes.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
@ ganditorul_2003 : mersi ai dreptate aia ar putea fi problema
@ myamar : nu, tot website video, insa www.internetv.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)