are cumva vre-un rival.. alt site unde sa imi pot inscrie siturile fara sa platesc ...
un site tot asa de bun la fel ca el .?
are cumva vre-un rival.. alt site unde sa imi pot inscrie siturile fara sa platesc ...
un site tot asa de bun la fel ca el .?
Daca te intereseaza numai statisticile, incearca Google Analytics.
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
google analytics ruleaza...
Recunosc ca trafic.ro este foarte faimos,sau mai bine era.Dar cred ca acesta va fi ultimul an in care vor mai fi in top.Nu ca 10euro sunt o avere dar sunt siteuri de profil mult mai bune,google analystics este destul de bun,de alfel este cel mai recomandat,wta cand aveam si trafic.ro pe site avea cam aceleasi statistici.In plus iti afiseaza si pr .La gtop imi place ca iti arata de unde iti vin vizitatorii si nu am observat sa nu inregistreze vreo vizita.
este si best-top care la fel are statistica destul de avantajoasa dar si topd.Ultimele doua nu le-am observat pe o perioada mai mare de timp deci nu le recomand.
exista wta si analytics si multe altele pe linga. Oricum daca vrei ceva mult mai detaliat incearca AWstats e doar pentru utilizatorul domenilui respectiv(adica restu lumii nu poate sa vada statisticile in afara de tine)
Eu zic ca cel mai usor iti pui analytics pe site, faci o pagina separat unde ai linkuri catre print screen-uri cu statisticile din fiecare luna pentru advertiseri si in caz ca e cineva interesat de publicitate pe site-ul tau si vrea sa vada exact ce traffic ai ii dai acces din analytics si ai rezolvat problema.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)