Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Relansare BlogPoint.ro

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    39

Implicit Relansare BlogPoint.ro

Azi am relansat blogpoint.ro

Stim ca nu am inbunatatit prea mult grafica site-ului. O sa ii vina si ei vremea. Deocamdata am inbunatatit mult partea de interfata cu userul, modul de utilizare si crearea de functionalitati noi.

Va invit sa-l testati si de ce nu, daca va place, sa il si folositi.

http://www.blogpoint.ro

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    62

Implicit

Vezi ca linkul ala cu nanoagregator duce catre nimic. Ar fi extraordinar de util daca ai pune si tu o paginare la directorul ala.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    39

Implicit

NanoAgregator e viitoarea pagina a scriptului in momentul in care devine OpenSource. Cum nici Nanotel nu are siteul gata, inca nu e gata nici pagina aia.

Directorul nu e chiar un director web, e mai mult un wite list pentru bloguri ca sa nu am de a face cu spam-ul. Si m-am gandit ca daca tot am lista in baza de date, de ce sa nu fie si afisata sub forma unui director.

Pagina principala afiseasa random 5 bloguri din fiecare categorie, cand se vor mai umple vor afisa doar 2, apoi doar 2-3 premium. Pe categorie sunt afisate toate blogurile din categorie, cred ca intradevar acolo nu ar strica un paginator.

De asemenea Advanced Search permite cautarea si prin bloguri.

Cred ca si la search ar fi bun un paginator deoarece uneori poate da ditamai cardul de rezultate.

Cum spuneam e 2.0 beta, defapt 2.1 ca am mai corectat cate ceva la el, si mai e destul de imbunatatit. Deocamdata ne-am concentrat pe partea de stiri a lui.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    35

Implicit

Aveai tu odata un digg.ro si chiar imi placea cum era aranjat site-ul respectiv. Inteleg ca poate era o problema sa folosesti domeniul "digg" pentru ca oamenii aia au trademark, dar totusi imi placea cum era aranjat diggu' tau. Era bazat pe Pligg parca si avea un design chiar fain... si eu zic ca ar fi dat mult mai bine la blogpoint decat ce e acum pe el.

Daca e scriptul unic si custom made, succes cu el dar ca design e foarte slab pe moment si in afara de niste persoane care vor un link dofollow din orice colt al pamantului, n-o sa ai readership care sa fie interesat de articolele submitate acolo daca nu e interfata cat mai placuta pentru ei.

Asta e intr-un fel si problema tuturor site-urilor de social bookmarking din Romania. Nu au traffic format decat din webmasteri, webmasteri care vin acolo doar pentru un singur scop: sa-si arunce linkul lor si pleaca, fara sa viziteze ce au submitat alti useri si fara sa dea click pe alte articole. In afara social bookmarkingul targeteaza foarte mult userii care nu au nici o treaba cu webmasteringul si vor sa gaseasca ceva interesant de citit sau de vazut cand au si ei ceva timp liber si se plictisesc. Cat timp nu o sa se focuseze site-urile de social bookmarking din RO pe "Guests" care sa fie chiar interesati de linkurile submitate si sa fie un potential traffic pentru site-urile care-si submiteaza articole, o sa fie ca nuca-n perete.

In final, social bookmarkingurile din RO sunt limitate. Limitate la un traffic de 50-100 webmasteri care au auzit ca pot obtine un link si dau submit pentru scopuri SEO, vreo 10 curiosi care dau submit la articole doar sa vada care-i faza [ei o sa renunte cand isi dau seama ca nu vine traffic si nu e mare branza] si probabil cativa ametiti care vin din motoarele de cautare si dau "x" cum vad ca nu e deloc ce-si doresc ei.
    Ultima modificare făcută de Nosfer; 12th April 2009 la 00:21.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    39

Implicit

scriptul de la Pligg are multe probleme, defapt in momentul asta pe digg.ro daca pun index.php-ul chiar o sa dai de ultima versiune de pligg intalata. Din pacate tema veche nu mai este compatibila, deci ar fi o munca enorma sa fac tema din nou. Cu toate acestea, la scriptul de la pligg oricat as incerca sa scap de spam, siteul de genu inchirieri-masini-la-masa.ro tot o sa apara desi nu este o stire in sine.

De aceea prefer scriptul meu, care are si acel director (tocmai pentru a filtra foarte bine siteurile din el). Cand rezolv toate problemele din el, urmatoarea tema a scriptului v-a arata aproape identic cu ce a fost odata pe digg.ro si bineinteles ca ve-ti regasii acolo siteul. Nu am abandonat nici siteul acela, doar ca nu am timp sa ma ocup.

Interfatza este orocum mult mai prietenoasa de data asta, poti vota fara sa se mai dea refresh la pagina, daca esti la pagina 7 si votezi, ramai la pagina 7 si nu revii in index ca pana acuma. Ne-am concentrat asupra utilizabilitatii siteului si nu asupra aspectului. O sa ii vina timpul si graficii.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    39

Implicit

A si inca ceva Nosfer, sunt sigur ca unii vor fi incantati de trafic-ul adus nu doar de lingul DO FOLOW.

Inca nu, dar pregatec ceva reclama care va aduce vreo 400 500 unici pe zi, ceea ce inseamna ca macar 100 tot poate lua un blog din prima pagina. Dar deocamdata discutam cu advertiserii despre asta, plus niste bugete pentru AdWords.

De asemenea am inteles in sfarsit unde am gresit de mi-a scazut mereu PR-ul la toate, si o sa incerc sa rezolv problema. Am timp de vreme ce tocmai sa facut update zilele trecute.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand linkuri pe blogpoint.ro 2EURO/LUNA
    De haotik în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 12th October 2008, 16:14
  2. relansare www.rodirector.ro
    De autosos în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 27th February 2008, 23:33
  3. Relansare directory.mielus.ro
    De miealex în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 28th December 2007, 10:06
  4. Relansare site
    De Reaper în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 19th December 2007, 14:30

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •