scriptul de la Pligg are multe probleme, defapt in momentul asta pe digg.ro daca pun index.php-ul chiar o sa dai de ultima versiune de pligg intalata. Din pacate tema veche nu mai este compatibila, deci ar fi o munca enorma sa fac tema din nou. Cu toate acestea, la scriptul de la pligg oricat as incerca sa scap de spam, siteul de genu inchirieri-masini-la-masa.ro tot o sa apara desi nu este o stire in sine.
De aceea prefer scriptul meu, care are si acel director (tocmai pentru a filtra foarte bine siteurile din el). Cand rezolv toate problemele din el, urmatoarea tema a scriptului v-a arata aproape identic cu ce a fost odata pe digg.ro si bineinteles ca ve-ti regasii acolo siteul. Nu am abandonat nici siteul acela, doar ca nu am timp sa ma ocup.
Interfatza este orocum mult mai prietenoasa de data asta, poti vota fara sa se mai dea refresh la pagina, daca esti la pagina 7 si votezi, ramai la pagina 7 si nu revii in index ca pana acuma. Ne-am concentrat asupra utilizabilitatii siteului si nu asupra aspectului. O sa ii vina timpul si graficii.

Răspunde cu citat