Unde vedeti noi siteuri din SATI (Softpedia .... )? Poate nu vad eu bine...
Unde vedeti noi siteuri din SATI (Softpedia .... )? Poate nu vad eu bine...
CLasamentul include si site-urile SATI daca selectezi optiunea EXTINS.
E in prima linie de butoane, acolo sus
AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc
nu prea inteleg ce vor sa spuna internautii atat pe forum/bloguri etc cu "relansare"..daca au schimbat design-ul asta inseamna relansare?? aceleasi servicii intr-o haina noua...atata zarva pentru nimic
trafic.ro/tools/ nu mai afisaza si rezultate derivate la cautari
cel putin mie imi arata doar numarul cautarilor la cuv respectiv
Ultima modificare făcută de dcosmin83; 12th February 2009 la 22:55.
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
Au adaugat si serviciile SATI cu scopul de a face sa revina vechii clienti si trafic.ro cred eu.
Oricum stau si ma intreb daca celor de la SATI le-au cerut (sau au) acordul ca sa apara si rezultatele lor.
@adson
Treaba cu "relansarea" nu o spun internautii (cred). O spune serviciu trafic.ro care fie vorba intre noi, este "aceeasi Marie dar cu alta palarie".
Trafic si-a schimbat parul dar naravul ba.
Ultima modificare făcută de leandrud; 13th February 2009 la 10:26.
Multi spun ca trafic.ro a facut mult bine online-ului din Romania. De acord pana aici, dar niciodata nu am avut si nu o sa am incredere in ei, stiindu-se ca NU sunt o organizatie independenta sau nepartinitoare. Prefer sa folosesc Google Analytics si SATI din acest punct de vedere.
E clar ca SATI e binevenit pentru cei din liga mare si e clar ca trafic.ro e bine sa existe pentru cei din liga mica. Analytics-ul sufera tocmai pentru ca nu are un sistem de a vizualiza public datele.
Oricum, cu toate schimbarile pe care le fac, Trafic.ro nu face altceva decat sa isi schimbe hainele. Ramane in continuare un serviciu Netbrige si asta spune tot.
nu vad ce ar putea aduce in plus trafic.ro
Iar sincer sa fiu...noul design nu imi place , se incarca greu si cu erori
Din punctul meu de vedere lipsa unor statistici publice nu este o problema de nerezolvat. Daca cineva este interesat de statisticile tale poti sa ii dai acces [1] si din Analytics (inteleg aspectul de statistici publice, desi consider clasamentul ca fiind cheia cand se alege un publisher).
O alta varianta este sa publici pe site cifre/grafice intr-un loc dedicat gen "Advertise with us". Pentru persoanele cu problemele de incredere aplici [1].![]()
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
Ups. In acest moment nu poti vizualiza datele de la trafic.ro. Oare este o mostra de... "servicii profesionale sin partea lor"?
Ultima modificare făcută de leandrud; 14th February 2009 la 08:14.
Nu-mi place noua interfata. Prea mult alb si prea glosy pentru ce ar trebui sa fie.
Oricum, nu prea conteaza.. deoarece am mai bine de un an decat nu mai folosesc serviciile lor. Poate cand or sa adauge un buton invizibil ( de pus pe site ) o sa ma gandesc sa revin la ei.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)