Salutare oameni buni,

In ultimul an și jumătate Deepstash a devenit un produs popular in 150 de tari. Avem peste 2M de install-uri in store-uri (iOS & Android) si zeci de mii de oameni care ne viziteaza pe web.

Suntem un startup finantat, avem co-fondatori experimentati, cu exit-uri anterioare. Planuri mari pentru următorii ani (10X creștere).

Cautam 3 noi colegi la marketing & growth:Desi Deepstash este un produs mobile-first (produsul a pornit mobile si mai tarziu s-a adaugat web app), SEO este si va fi un canal foarte important pentru noi. Suntem content-based, avem zeci de mii de idei si articole publicate si planuim sa fie milioane. Vei avea in grija toate eforturile noastre SEO, onpage si offpage.

În toate pozițiile, vei lucra împreună cu mine (dar si colabora cu restul echipelor de engineering, growth, product & operations) să creăm planul pentru fiecare canal și sa identificăm noi oportunități.

De ce sa faci parte din Deepstash?

  • Fii printre primii oameni din companie, cu un potential enorm pentru viitor. Cresti sa fii un lider in companie si să-ți conduci propria echipa.
  • Iti faci singur programul, atata timp cat lucrurile se intampla la timp si așa cum au fost gandite.
  • Remote first: Nu ne pasa cand si de unde lucrezi.
  • Potential pentru stock (options) intr-un startup care tocmai a încheiat printre cele mai mai runde de seed din Europa.


Te vezi mai jos?

  • Ai instincte bune dar nu te bazezi pe ele, ci pe date colectate. Esti o persoana analitică.
  • Esti independent(a) si responsabil(a). Fiind un startup care creste rapid, nu avem timp pentru micro-management. Esti un partener de incredere pentru noi. Livrezi ceea ce promiti, iei decizii si nu iti este frica de eșec.
  • Comunici bine, in special in perioada curenta. Tine de tine sa iti arati munca si misiunile, sa-ti explici ideile si sa aduci in vedere problemele intalnite. Folosim Slack pentru comunicarea zilnică (care a inlocuit cu succes email-ul la noi).
  • Ai un mindset de startup si esti fericit sa lucrezi într-o comunitate unde Engleza este prima limbă.


Dă-mi un semn la cristian(at)deepstash.com.