Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Intrebare: Angajare programator PHP de pe siteuri de recrutare generaliste sau nisate

Vizualizare arbore

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Site-urile de joburi iti aduc cv-uri si poti gasi un programator pentru un job pe termen lung. = Angajat.
    Forumurile iti aduc batai de cap, si gasesti doar programatori pe termen scurt, care de cele mai multe ori, nu "termina" proiectul = Freelancer.
    Deci daca vrei o persoana pe termen lung, le poti incerca pe ambele, dar e diferenta enorma intre mentalitatea si performanta unui freelancer, si a unui angajat.
    Foarte multi au impresia ca "angajat" e 'naspa", "freelancer" e "smecherie". E problema de mentalitate si de responsabilitati. Dar e alta discutie aici.
    De pe acest forum am gasit cateva persoane care mi-au indeplinit niste task-uri foarte ieftin. Per ansamblu, referitor la calitate, consider ca am iesit pe plus. Marea problema rezulta din termenele de realizare, uneori si ptr specificatii/discutii e nevoie de mult mai mult timp alocat, nesincronizari fata de varianta in care te duci la masa angajatului si incepi sa ii spui ce vrei, revii peste o ora doua sa vezi daca merge in directia buna (sunt programator de formatie si eu, ca lucrez destul de putine ore pe saptamana pentru programare, asta e alta poveste).

Pe de alta parte cunosc doua persoane de pe acest forum cu care am lucrat si care s-au angajat (unul programator si altul e din alt domeniu) si cam pe-aici bate intrebarea: "Mai stiti cazuri de succes de genul acesta?" (ma rog, de "decadere" in viziunea unui freelancer devotat ).

In rest iti dau dreptate: cine a postat pe un site de recrutare e clar ca vrea sa fie angajat.

PS: am vazut ca si tu ai postat anunturi de angajare pe-aici.
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 28th June 2013 la 12:08.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link exchange site(uri) de jocuri sau siteuri/bloguri generaliste.
    De Selfer în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 10th March 2012, 11:41
  2. Cumpar linkuri siteuri jocuri si bloguri generaliste
    De Selfer în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 7th March 2012, 09:17
  3. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 4th November 2011, 00:47
  4. Angajare programator php magazin online
    De Sorin Frumuseanu în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 0