Salutare,

Oferim spațiu publicitar pentru publicarea comunicatelor de presă și a anunțurilor necesare în cadrul proiectelor finanțate prin ajutoarele de stat din Măsura 2 - granturi de capital de lucru sau Măsura 3 – Granturi pentru investiții.

Anunțul/Comunicatul de presă poate fi publicat la alegere pe unul din peste cele 40 de site-uri de știri, ediție națională sau locală.

Pentru publicarea comunicatelor de presă în cadrul proiectelor finanțate prin ajutoarele de stat din Măsura 2 - Granturi de capital de lucru si Masura 3 – Granturi pentru investitii.

În conformitate cu art. 6.12. din Procedura de implementare a măsurii “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”, toate proiectele cu valoarea grantului mai mare de 10.000 euro sunt obligate să realizeze cel puțin un Anunț/Comunicat de presă privind începerea și finalizarea proiectului din procedura de implementare a măsurii 2, instituită prin OUG nr 130/2020.

Reamintim faptul că publicarea anunțurilor online este suficientă și NU este nevoie să publicați într-un ziar tipărit aceste anunțuri.

Pentru publicare comunicat pentru începere proiect, acesta trebuie realizat în baza datelor specifice proiectului dvs. folosind un model oficial de comunicat de presă pe care îl puteți descarcă de mai jos:

http://www.imm.gov.ro/descarcare_fis...7E7ADezexW0ewg

Modelul va putea fi folosit și la Măsura 3 – Granturi pentru investiții, cu modificările corespunzătoare denumirii măsurii.

De asemenea putem publica anunțuri pentru proiecte pe fonduri europene sau advertoriale pentru campanii SEO. Colaboram cu majoritatea trusturilor, bloggeri, peste 350 de site-uri cu autoritate.

SEO Web Marketing - Contact :
Web: https://ediweb.ro/
Mail: contact@ediweb.ro
Telefon: 0747 394 863