Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: VÂND Advertoriale/Linkuri Calitative pe blog personal

klaudiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    18th August 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    170
    Putere Rep
    27

Implicit

Vreau si eu adresa in privat.
    Kinetoterapie si fizioterapie la cabinet de recuperare medicala

Kreator este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    31st May 2015
    Locaţie
    Timișoara
    Vârstă
    46
    Posturi
    233
    Putere Rep
    21

Implicit

Nu recomand, nu sunt profesioniști, mai întâi doamna mi-a greșit titlu, a scris fotogarful în loc de fotograful (nu puteam sa arat asta clientului meu), nu a pus poze în articol asa cum am cerut, a pus un print la pagina.

Am cerut sa modifice titlul și sa distribuie articolul doar dacă este gratis, nu-mi aminteam exact oferta lui, deci putea să-mi explice ca nu e gratis, în schimb colegul Iulian mi-a răspuns ca la ușă cortului ca să nu mai vin cu căcaturi din astea și mi-a zis ca a șters articolul. Concluzia va las sa o trageți singuri...

Colaborez cu foarte mulți bloggeri lunar, cu foarte mulți de aici de pe forum, nu pot să-mi amintesc toate ofertele, notez doar ce ma interesează, asta cu distribuirea majoritatea o includ în pachetul de advertoriale.
    Vand advertoriale in peste 400 site-uri cu autoritate mare, pm pentru detalii!

Iulian Grecu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    8th February 2012
    Posturi
    288
    Putere Rep
    29

Implicit

Mi se pare aberant să ne numești neprofesioniști în condițiile în care acel titlu este pur și simplu o greșeală de tastatură, astfel de lucruri ți se pot întâmpla și ție, și mie, și oricui.

Ți s-a răspuns la mesajul privat exact cu același tupeu cu care ai răspuns tu în legătură cu faptul că share-ul la advertorialul tău trebuie inclus în preț! Nu cred că trebuie să dai indicații despre ce ofertă ar trebui să fac și ce este sau nu inclus în pachet. Nu negociem oferte și prețuri, topicul a lămurit destul de clar de la bun început prețul și oferta.

Cu ce colaborezi tu nu ne privește pe noi! E problema ta și nu ai fost întrebat cine ești, cu cine sau cu câți alți oameni colaborezi. Faptul că ai colaborat cu alții nu îți dă dreptul să-mi spui mie ce ofertă trebuie să-ți fac.

La articolul tău s-a muncit iar asemenea remarcă precum faptul că nu este inclus share-ul în preț, mi se pare o jignire la munca celui care a scris. Cred că ar fi frumos să-ți ceri chiar scuze și să nu mai jignești efortul altora, căci nici alții nu ți-au jignit ție munca.

Blogul este muncit, fiecare articol este muncit și fiecare poză este trecută prin filtre și tot felul de editări, pentru că ea a considerat calitatea ca fiind reprezentativă pentru blogul ei personal.

Nu mi-ai plătit în avans nimic, mai întâi ți-a fost publicat articolul mergând pe încredere, deci faci review-uri negative gratuit. Puteai să specifici clar că nu este ceea ce dorești și punct, fără să te apuci să arunci cu cuvinte aici, în condițiile în care tu nu ai plătit pentru nimic.

Mai jos am să las print și la articol: click aici

Poza din articolul tău nu era un print la pagina fotografului, este muncită mai întâi într-un program și pagina pe pagina respectivă s-a folosit print deoarece altfel nu se poate salva, există și alte articole cu exact același tipar, așa dorește ea să-și facă design-ul blogului. Deci iar jignești munca cuiva, și iar nu e ok.

Print și la programul unde s-a făcut colajul cu fotografii: click aici

Te rog frumos să cumperi cu ce preț vrei tu de la acei mulți oameni cu care ai colaborat, și să ne scutești de astfel de mesaje în care ceri calitate la preț de nimic. Învață să respecți munca cuiva și apoi să lași review-uri negative și gratuite.

Pe final vreau să-ți spun că nu stăm în cei 60 de lei ai tăi, probabil de aceea te-ai simțit ofensat când nu s-a stat la discuții cu tine și ți-a fost șters imediat articolul. Noi nu stăm să lămurim și să negociem, nu suntem la piață și eu nu sunt genul de persoană care să aprecieze bișnița.

MULȚUMESC FRUMOS CĂ MĂ FACI SĂ-MI PIERD TIMPUL!

BONUS: Ea i-a mai scris un advertorial utilizatorului ucozer pe nișa certificat energetic în urmă cu o lună și acesta nici măcar n-a mai dat un semn, să nu mai zic de plată. Acel advertorial încă este pe blog, doar că linkurile către site-ul utilizatorului ucozer nu mai sunt. Așa este, suntem neprofesioniști. Eu nici n-am adus aminte de chestia asta vreodată pe aici, dar sunt neprofesionist.

Kreator este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    31st May 2015
    Locaţie
    Timișoara
    Vârstă
    46
    Posturi
    233
    Putere Rep
    21

Implicit

1. Draga colegule, am zis ca sunteti neprofesionisti pentru ca ati sters advertorialul, daca este nevoie fac print la convorbire si o public ( desii nu cred ca este cazul) , am zis simplu ca DACA este gratis poti distribui articolul, daca nu..nu, nu este tupeu, cred ca te aprinzi prea repede.

2. Eu am asteptat o saptamana articolul asta, in plus am fost de acord sa achit cat ai cerut, deci asta ca eu nu va respect munca...pica, ce puteam sa fac, sa va ofer mai mult? Pretul tu l-ai facut, ai cerut 80 nu 60, cere mai mult daca crezi ca munca voastra merita mai mult, tu te subestimezi, eu nu am nici o vina.

Faptul ca titlul era gresit nu mi-a placut, si nici faptul ca in url ar fi ramas la fel.

3. Te rog sa stergi pozele cu beneficiarul, si aici nu este profi ceea ce faci, nu are nici o vina si sigur nu ar vrea ia parte la tiganiile tale.

4. Faptul ca am colaborat cu multi de aici nu era ca sa-mi etalez vreun talent, era doar o remarca la faptul ca desii am avut foarte multe colaborari este prima data cand patesc asta, mi se sterge articolul pentru ca blogerul este nervos, adica articolul tau era planificat in campania de link building, deci si eu am mers pe incredere.

Seara buna sa ai si mai usor cu iesirile asta ca nu sunt productive.
    Vand advertoriale in peste 400 site-uri cu autoritate mare, pm pentru detalii!

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Linkuri, bannere, advertoriale, pe blog personal cu vechime. (PR2).
    De George Ginghina în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 61
    Ultimul Post: 21st November 2017, 14:09
  2. [VÂND] Advertoriale, Linkuri și Bannere pe Blog Personal PR3
    De Iulian Grecu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 9th April 2015, 12:41
  3. Advertoriale si linkuri PR2 - Blog personal
    De ZMY în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th October 2013, 15:50
  4. Vand advertoriale/linkuri/bannere pe blog personal - PR3
    De danniel în forumul Continut web
    Ultimul Post: 9th July 2012, 12:29
  5. Vand advertoriale/linkuri pe blog personal.
    De Vali Mihalcea în forumul Link-uri/Bannere
    Ultimul Post: 9th June 2011, 19:26

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •