Am colaborat !
Recomand!
Incepand de astazi pana vineri inclusiv, preturile scad cu 2 euro, dupa cum urmeaza:
Advertoriale
- advertorial de minim 300 de cuvinte cu o imagine si 1 link extern, scris de mine - 13 euro (pret vechi: 15 euro)
- advertorial de minim 300 de cuvinte cu o imagine si 1 link extern, scris de client - 10 euro (pret vechi: 12 euro)
Link-uri
- 8 euro / luna (pret vechi: 10 euro);
- la plata anticipata pe 3 luni, pretul lunar va scade la 7 euro (pret vechi: 9 euro);
- la plata anticipata pe 6 luni, pretul lunar va scade la 6 euro (pret vechi: 8 euro);
- la plata anticipata pe 12 luni, pretul lunar va scade la 5 euro (pret vechi: 7 euro).
Ti-am trimis PM!
Am colaborat cu succes.Recomand!
S-a mai eliberat un loc pentru link-uri. Deci, am in continuare loc pentru 4 link-uri si 4 advertoriale.
De asemenea, preturile vor fi micsorate dupa cum urmeaza:
Advertoriale
- advertorial de minim 300 de cuvinte cu o imagine si 1 link extern, scris de mine - 12 euro (pret vechi: 15 euro)
- advertorial de minim 300 de cuvinte cu o imagine si 1 link extern, scris de client - 9 euro (pret vechi: 12 euro)
Link-uri
- 7 euro / luna (pret vechi: 10 euro);
- la plata anticipata pe 3 luni, pretul lunar va scade la 6 euro (pret vechi: 9 euro);
- la plata anticipata pe 6 luni, pretul lunar va scade la 5 euro (pret vechi: 8 euro);
- la plata anticipata pe 12 luni, pretul lunar va scade la 4 euro (pret vechi: 7 euro).
trimite-mi si mie te rog pm cu site-ul
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)