Am primit articolele, sunt OK.
Am primit articolele, sunt OK.
Pachet pe 1 an de zile pe 2 site PR2 PR3 la 60 euro, site-uri cu autoritate IP-uri diferite
Eu sunt Ionut Cosmin si scriu despre net....
Trimite-mi te rog lista
Trimite-mi si mie lista
Ma intereseaza site-urile despre constructii, amenajari si arhitectura.
Actualizez anuntul: Vand pe PR4 PR2 si PR1 link/articole si bannere.
PR4 - 12 euro articol scris de mine 10 euro scris de voi, 3 euro link/luna, la banner negociem
PR3 - 8 euro scris de mine,6 scris de voi,2 euro link/luna,la banner negociem
PR1 - 6 euro scris de mine,4 euro scris de voi, 1,5 euro link/luna,la banner negociem
Preturile scad la pachete de +3 articole,link sau banner !
Eu sunt Ionut Cosmin si scriu despre net....
Am colaborat, recomand![]()
Nu stiu ce linkuri cu PR mai vinzi. ca nu mai e updatat vizibil de ceva timp. Daca ai avut un site cu PR 3 ala asa va ramane, ca nu sunt resetate
@florea: mi-ai luat vorba din gura, exact asta voiam sa scriu si eu
@ Ionut : Spune-mi si mie pe PM cateva site-uri
Ca idee: nu se va mai actualiza (probabil) niciodata PR-ul. Deci uita de el, nu mai pune anunturi ca vinzi linkuri cu PR 3 ca e asa de anul trecut, i-am aratat eu lui Tom un site cu PR2 si banat de cateva luni, si-aduce el aminte daca vede topicul asta.
Pune anuntul ca vinzi articole pe bloguri cu :
Moz.com : Domain Authority >35
Majestic.com: Trust Flow & Citation Flow >20
Asa o sa ma atragi pe mine si poate pe altii sa cumparam de la tine pentru ca acesti parametri sunt actuali, sunt updatati si chiar daca pot fi si ei masluiti totusi sunt mai relevanti decat PR-ul din decembrie 2013.
/offtopic: Vand oricui este interesat un domeniu cu PR 7, il comunic la cerere pe PM.
Chiar sunt curios care este cea mai mare oferta de pret pe care o voi primi pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)