Salut!
Am si eu o intrebare:
Am site-ul www.nudaclick.ro si as vrea sa stiu cu cine trebuie sa vorbesc pentru link-exchange sau reclama aici...
Si as mai vrea si o parere despre site in sine. Nu conteaza tipu parerii. Sa fie sincera
Multam mult
Salut!
Am si eu o intrebare:
Am site-ul www.nudaclick.ro si as vrea sa stiu cu cine trebuie sa vorbesc pentru link-exchange sau reclama aici...
Si as mai vrea si o parere despre site in sine. Nu conteaza tipu parerii. Sa fie sincera
Multam mult
Ultima modificare făcută de fartat; 28th October 2006 la 17:55.
Interesanta ideea. Ramane de vazut daca va avea succes. Din partea mea multa bafta!
Cum se cheama scriptul pe care il foosesti![]()
Nu se cheama de nici un fel....E facut in mare de mine de la 0...doar cateva din efectele de javascript sunt luate dintr-un script free...
Deci spuneti ca va place ideea?
O sa il mai dezvolt si mai mult daca vad ca are vizitari
Lasa linkuri directe (fara redirecturi) sa faca transfer de PR, sa stimulezi lumea ... Altfel, nu e mare lucru...
Bafta!
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
fain site-ul
vezi că ai o eroare. Când îţi faci cont şi vrei să te loghezi prima dată, dacă foloseşti Firefox 2 nu îţi cere codul ăla, şi îţi dă user/parola greşite.
nici uploadul la imagini nu mergeWarning: copy(/home/susla/public_html/nudaclick/images/users/avatar.gif): failed to open stream: Permission denied in /home/susla/public_html/nudaclick/scripts/ajax/php/image_upload.php on line 13
Ne pare rau, dar momentan nu se pot incarca poze pe site. Va rugam incercati mai tarziu.
Ultima modificare făcută de seraphim; 26th October 2006 la 23:04. Motiv: I find a script error
Hi there, I'm Seraphim and I am creative designer
Dragut siteul. Imi place. Partea de client e foarte draguta.
Ce as avea de comentat (ca doar is carcotas):
- La arta lipseste pictura (vroiam sa adaug un site acolo);
- Cand apare lista de siteuri e greu sa te prinzi cum se poate vizita siteul despre care citesti (viziteaza link se pierde... nu sare in ochi destul de bine).
- Steluta cu Beta pare cam "lipita" acolo. Se vede ca e suprapusa (transparenta prea mare) peste fundal.
In rest, e super siteul. Felicitari !
Ok, multumesc de sfaturi...
Am adaugat si subcategoria pictura la arta...
Problema cu acel redirect este ca as vrea totusi sa am un contor de vizualizari al link-ului....si fara un redirect nu prea as avea cum....in fine am sa gasesc alta modalitatate de contorizare...
Am sa fac link-ul mai vizibil (la viziteaza...) dar nu prea inteleleg faza cu imaginea beta ?de ce "lipita"?
Intrebare: mi-au mai zis cativa ca in firefox 2 nu merge site-ul cum trebuie...are ceva firefox 2 cu ajax-ul?
Merci mult
Mai studiaza problema ca se poate face contorizare click-uri si pentru link-uri directe !
Foloseste AJAX pentru contorizare, si lasa link-urile directe.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)