sunt interesata de publicitate prin banner,
georgeginghina.com - PR 0 - 54.237 vizitatori unici*
vreau si eu dovada celor 54k unici /30 zile in conditiile in care ai 5kk alexa
si la highsound.ro acelasi lucru
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Draga domnule Ginghina,
acel print screen trebuia facut public aici, dar din respect pentru tine (mult mai putin ramas in urma chestiei asteia) n-o s-o fac.
print screenul tau din analytics este fake.
as vrea sa incep prin a-ti spune ca pe seopedia nu sunt numai pusti cu siteuri de 3 unici pe zi ci si oameni care administreaza siteuri cu milioane de unici lunar, printre ei ma numar si eu, stiu sa fac diferenta dintre un site cu trafic si un site fara trafic. Cand ti-am cerut dovada, stiam deja ca nu ai traficul respectiv ci mult, mult mai mic. Acum mi-ai dovedit ca asa este, sa iti explic:
Nu stiu unde ai vazut tu site cu 2 minute time on site si 5% bounce rate dar eu iti spun ca asa ceva nu prea exista. Sa nu mai zic de minigraficul ala care nu poate sa aibe fluctuatiile alea la 5% bounce rate.
De asemenea, vizitele inmultite cu pages/visit trebuie sa iti dea cu o marja de eroare de 0,xx% numarul total de PAGEVIEWS. La tine diferenta este de la 175.000 la 231.000.
Inca o chestie foarte interesanta, la graficul de new visitors vs. returning, tu ai 24% returning (OAMENI CARE S-AU INTORS PE SITE) dar diferenta dintre VISITS si UNICI este de doar cateva sute, de la 55 735 la 55 334. Nu stiu ce matematica ai facut tu, dar 24% din 55 000 sunt 13 000, diferenta MINIMA pe care trebuia sa o ai tu intre vizite si unici.
(sa nu iti mai zic ca la un blog personal diferenta de cateva sute intre unici si visits e ceva fantasmagoric, mai ales pe .ro)
iar, cu riscul de a ma repeta... la 55 000 unici nu ai 5 milioane alexa, sub nici o forma, dar tu nu ai de unde sa stii asta pentru ca probabil nu ai avut vreodata un site cu 55 000 unici.
PS. La cererea oricarui moderator, ofer print screenul doveditor.