Baieti, nu e genul meu sa arunc cu noroi pentru cativa dolari amarati. Postul meu avea intentia sa ii avertizeze pe cei care au mai cumparat astfel de link-uri sa le verifice din cand in cand pentru ca a fost un val destul de mare de vanzari saptamanile trecute.
Oricum link-urile au ajuns inapoi dupa pm, s-au gasit scuze care mai de care mai penibile insa nu asta conteaza ci gestul.
LE: haideti sa nu transformam topicul intr-un blacklist. Nu am acuzat pe nimeni, doar am incercat sa atrag putin atentia.
Si cu un link cumparat pe un site de al meu a fost o problema din cauza unui script ce face autolinking intern ce a luat-o un pic pe camp.
Imi asum vina si iti multumesc ca m-ai avertizat asupra situatiei aparute. Situatia a fost remediata in cateva minute cu scuzele de rigoare.
Din pasiune, fotograf
Paul, nu face nimic nu-i bai, se mai intampla.
Am spus clar care a fost scopul postului meu. In continuare am sa va rog sa postati aici doar ofertele voastre. Multumesc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)