E cea mai buna retea de cumparat si vandut link-uri la ora actuala.
Intr-adevar are niste probleme la unele website-uri (din cauza glumelor asupra unor blog-uri ca seomoz, google, etc.).
Se va rezolva cat de curand.
Intr-adevar are niste probleme la unele website-uri (din cauza glumelor asupra unor blog-uri ca seomoz, google, etc.).
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
si ca sa nu te stresez prea ta]Postat în original de Cristian Mezei @ May 24 2006, 02:28 PM) [post=15486
[/QUOTE]
si ca sa nu te stresez prea taremerg puse cu adsense ?
Da .. Nu sunt reclame contextuale deci nu sunt impotriva TOS-ului Adsense
Dar nu inteleg unde bati. E ca si cum ai face un link exchange
Nu este nimic altceva. Cumperi si vinzi link-uri.
Vrut facut Cont la ei.
Nu acceptat la mine
Only residents in USA ..sau Paypal.
Initial :
EU :Hey Christian, I agree with you. The issue here is our tool is pulling the Alexa data for domains submitted and it is treating sites like todaypictures.blogspot.com as the Alexa ranking for blogspot.com which it
does pull up. So it is putting that site in the same category as blogspot.com We will try to find a work around for this. Thanks for the feedback.
El :Maybe you can leave Alexa aside, when you see it's a (second level) (sub)domain involved in the URL box ? Simple js work.
Iti poti verifica site-ul iar ?Chris, good idea, Justin will take a peak and if this is possible it will be done today, thanks again!
Pentru unul din site-uri mi-a iesit 9$/luna, iar la altul lansat de numai 3 saptamani mi-a iesit 4$/luna.
Ideea este ca nu o sa gasim pe nimeni din Ro dispus sa plateasca atat cat spune instrumentul in cauza![]()
Eu consider acele preturi standard.
Daca in Romania publicitatea se vinde gratis, atunci vinde-o extern. Si gata![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)