hi, hi, hi, pentru situl meu a dat 56 de verzisori... tare as fi curios cine o sa-mi dea atata pentru un banner pe luna... se ofera cineva ????
hi, hi, hi, pentru situl meu a dat 56 de verzisori... tare as fi curios cine o sa-mi dea atata pentru un banner pe luna... se ofera cineva ????
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
super tari rezultatele oferite..
uite asa mai calculezi si la vecini "scorul"..
super faza cu msn ...![]()
Text link ads iti vind ei linkurile automat in sensul ca pui script si ai automat niste linkuri acolo ? sau e ca la adbrite unde astepti sa iti selecteze un buyer siteul ?
1.S-ar putea sa gresesc, dar preturile afisate acolo sint mult prea mari pentru site-urile de pe la noi. Intr-un fel, poate ca e mai bine asa, ca altfel, toti s-ar trezi ca fac site-uri. Mie mi se pare, in schimb, foarte folositor acel site pentru a face o comparatie cu concurenta.
2. Mi se pare ca tine cont in afisarea preturilor de pr-ul detinut de site
p.s.: bine v-am gasit
Ati incercat cu text-link-ads.com?
Imi place...![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Ma refeream la ce mesaj afiseaza calculatorul de link price daca introduci text-link-ads.com ca adresa...
(scuze daca n-am fost destul de clar...)
alt calculator stiti? acum am citit postul si exact in acest moment nu este functional asta si as fi vrut si eu sa stiu cam cat costa un link pe site-ul meu
Asa, cel putin informativ![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)