Ma intereseaza un pret aproximativ pt:
BackLink pr 8 romania, articol cu link, sau link pe pagini multiple.
backLink pr 9 romania, idem.
Pret sau exchange.
Cate linkuri de pr7, 6, 5, 4 valoreaza un pr8 sau 9.
Merci,
Ma intereseaza un pret aproximativ pt:
BackLink pr 8 romania, articol cu link, sau link pe pagini multiple.
backLink pr 9 romania, idem.
Pret sau exchange.
Cate linkuri de pr7, 6, 5, 4 valoreaza un pr8 sau 9.
Merci,
Nu cred ca vei gasi asa ceva in Romania. Google.ro are pr 7![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Atunci iti raspund altfel. Un fake pr 8 nu valoreaza nimicMultumit?
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Tabelul asta iti poate face o idee cu privire la diferentele intre valorile PR (diferentele sunt exponentiale).
@Rares, exista astfel de site-uri in Romania. Si nu au PR fake.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
se traduce prin 1 pr8 = aprox 4/5 pr 7? = aprox 29 pr6 ?
Nu e ceva mai concret?
Se traduce asa. Pentru a obtine PR8, ai nevoie de 81 linkuri PR7, 444 linkuri PR6 sau 2444 linkuri PR5. Pentru a afla cat costa acel PR8 poti face calculul invers.
Cate linkuri PR7 trebuie sa cumpar (81) ? Cat costa un singur link PR7 ?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Teoretic ar trebui sa ceri numarul de linkuri necesar pentru obtinerea acelui PR8. Respectiv 81 de linkuri PR7 (pe care nu o sa ti le poata oferi nimeni in schimb).
Eu raman la parerea ca 81 de linkuri PR7, din surse si IP-uri diferite, valoreaza mai mult decat un PR8. Dar e doar parerea mea.![]()
Attagency, pot sa intreb pentru ce ai nevoie de un PR cat mai mare? Pe aici, majoritatea spun ca nu are importanta ce PR ai, ca faza cu PR e un mare fas si alte chestii...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)