Ma intereseaza un pret aproximativ pt:
BackLink pr 8 romania, articol cu link, sau link pe pagini multiple.
backLink pr 9 romania, idem.
Pret sau exchange.
Cate linkuri de pr7, 6, 5, 4 valoreaza un pr8 sau 9.
Merci,
Ma intereseaza un pret aproximativ pt:
BackLink pr 8 romania, articol cu link, sau link pe pagini multiple.
backLink pr 9 romania, idem.
Pret sau exchange.
Cate linkuri de pr7, 6, 5, 4 valoreaza un pr8 sau 9.
Merci,
Nu cred ca vei gasi asa ceva in Romania. Google.ro are pr 7![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Tabelul asta iti poate face o idee cu privire la diferentele intre valorile PR (diferentele sunt exponentiale).
@Rares, exista astfel de site-uri in Romania. Si nu au PR fake.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
se traduce prin 1 pr8 = aprox 4/5 pr 7? = aprox 29 pr6 ?
Nu e ceva mai concret?
Se traduce asa. Pentru a obtine PR8, ai nevoie de 81 linkuri PR7, 444 linkuri PR6 sau 2444 linkuri PR5. Pentru a afla cat costa acel PR8 poti face calculul invers.
Cate linkuri PR7 trebuie sa cumpar (81) ? Cat costa un singur link PR7 ?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Atunci iti raspund altfel. Un fake pr 8 nu valoreaza nimicMultumit?
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Attagency, pot sa intreb pentru ce ai nevoie de un PR cat mai mare? Pe aici, majoritatea spun ca nu are importanta ce PR ai, ca faza cu PR e un mare fas si alte chestii...
Nu exista niciun site in Romania cu PR 9. Nici cu PR8 nu cred, dar am mici dubii.
P.S. Banuiesc ca stii ca un link de pr8 te ajunge minim 150-200$ pe luna. Cel de PR9 chiar 400-500 pe luna. Asta pe .com.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)