Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Analiza site-uri penalizate de Penguin - EMD vs Domenii Normale

Afișare hibrid

remy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    31st July 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    145
    Putere Rep
    27

Implicit

Analiza foarte ok din punctul meu de vedere. Felicitari pentru rabdare si pentru volumul de munca depus.
    Totusi nu stiu daca merge sa spui ca pinguinul e subiectiv Mai degraba ar merge ca nu e corect propagat si gasesti tot felul de contraargumente si de site-uri care sunt sus facand lucruri old scholl sa le spunem .

@Tom: Contraargumentele tale sunt corecte dar duse un pic la extrem din punctul meu de vedere.
    Am domeniu ceasurioriginale.com, trimit linkuri cu lenjerie intima, anvelope iarna, carnati plescoi, ..... urc pe ceasuri originale
    Eu mai degraba as intelege sa nu abuzezi de anchor text si sa aduci exclusiv linkuri pe ce te doare cel mai tare. Nu cred ca se gandea sa recomande cuiva sa aduca linkuri pe carnati de plescoi.
    Ce se poate reprosa e ca a spus incomplet si nu a zis exact cum ar trebui sa varieze (recomandarea lui)

Faceti o analiza amanuntita a competitorilor,
    Sincer? E cea mai mare greseala pe care o poti face in seo.
    Nu zice in analiza lui sa faca tot ce a facut concurenta, dar cu siguranta in ce a facut concurenta vei gasi si lucruri bune si potential ok de promovare pentru tine.
    Eu de exemplu lucrez in paralel pe foarte multe nise si concurenta ma ajuta foarte mult.
    Nu te iei dupa aia care sunt "penalizabili" dar poti sa iei lucrurile bune de la ceilalti care sunt in fata ta.
    Poate ai o afacere locala si de la competitorii tai gasesti mai repede resurse de promovare corecta decat sa pierzi foarte mult timp descoperind prin alte metode.
    Asta nu inseamna ca eu copiez ce a facut altul din punctul meu de vedere.

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de remy Vezi Post
    Eu mai degraba as intelege sa nu abuzezi de anchor text si sa aduci exclusiv linkuri pe ce te doare cel mai tare. Nu cred ca se gandea sa recomande cuiva sa aduca linkuri pe carnati de plescoi.
    Ce se poate reprosa e ca a spus incomplet si nu a zis exact cum ar trebui sa varieze (recomandarea lui)
    Aici e problema, ca nu exista formula magica. Am spus asta in articol. Depinde de la cuvant la cuvant, de la nisa la nisa, de la site la site. In analiza de aia am facut si o medie, ca sa incerc sa trag niste concluzii. Cum am spus si in articol am descoperit tot felul de motive de penalizare. Unele din cauza ancorelor, altele din cauza tipurilor de linkuri, altele pt scheme de linkuri. Erau 2 site-uri care aveau in jur de 200 de root domains si 30 de ipuri. Cum pot sa generalizez? Generalizez simplu: zic ca au facut spam si cam atat.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Domenii vechi/cunoscute PR0 - ANALIZA !
    De take me away în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th May 2007, 14:48
  2. Cel.ro si eMAG.ro penalizate in trafic.ro
    De Ovidiu Lixandru în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 29th September 2006, 18:26
  3. linkuri penalizate de google
    De meetzah în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th November 2005, 14:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •