Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Provenienta Link urilor

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit Provenienta Link urilor

Am intrat recent in posesia unei liste cu site uri ce ofera link in profil,lista face referire la site urile in limba engleza.
    Pot primi penalizari daca obtin un numar de 200 astfel de profile in 3 saptamani?
    Faptul ca link urile provine dupa diferite nise, poate reprezenta o penalizare?
    Daca combin, link urile provenite din profile cu link urile din alta parte este posibil sa atraga din partea celor de la google o penalizare?
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data īnscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vārstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Nu. In cel mai rau caz nu au efect.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

all3ss1o este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data īnscrierii
    26th June 2011
    Locaţie
    Oradea
    Posturi
    39
    Putere Rep
    0

Implicit

Asa cred si eu ca nu este nici o penalizare , numai ca nu prea are efect .Acu intrebarea mea este robotul de la google le poate depista acele link-uri ?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data īnscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Marian Pirvan,sincer, nu inteleg de ce incerci sa reinventezi apa calda. Da-le Dumnezeului de linkuri din profile, linkuri care unele dintre ele nu vor fi indexate niciodata daca au presetat atributul noindex.
    Ce au inscrierile in directoare, publicarea de articole in directoarele specializate, comunicatele de presa, atunci cand e cazul, chiar banalele comentarii pe bloguri, etc?
    Le-ai incercat pe toate acestea si nu ai avut rezultate? de ce iti place sa te scarpini la urechea stanga cu mana dreapta ? ....
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat īn original de robyroy Vezi Post
    Marian Pirvan,sincer, nu inteleg de ce incerci sa reinventezi apa calda. Da-le Dumnezeului de linkuri din profile, linkuri care unele dintre ele nu vor fi indexate niciodata daca au presetat atributul noindex.
    Ce au inscrierile in directoare, publicarea de articole in directoarele specializate, comunicatele de presa, atunci cand e cazul, chiar banalele comentarii pe bloguri, etc?
    Le-ai incercat pe toate acestea si nu ai avut rezultate? de ce iti place sa te scarpini la urechea stanga cu mana dreapta ? ....
    Le-am incercat pe toate acestea, insa am cautat sa fac ceva in plus fata de ce fac alte persoane,motiv pentru care intreb in stanga si dreapta,te rog sa ma scuzi daca par neplacut prin simplu fapt ca intreb si cer pareri.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data īnscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Marian, nu te supara. Apuca-te de la zero si incearca sa castigi ceva experienta pe partea de linkbuilding. Directoare, directoare de articole, commenturi etc. Din cate imi aduc aminte oferta ta gratuita de comentarii s-a soldat cu un esec. Nu ai pus linkurile bine, ai comentat pe langa subiect etc.

Intai incearca sa faci acele lucruri bine si dupa aceea incearca sa treci mai departe, catre alte metode. Nu poti oferi servicii de aceasta natura daca tu nu stii despre ce e vorba si experimentezi direct pe site-urile clientilor.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat īn original de Nichita Vezi Post
    Marian, nu te supara. Apuca-te de la zero si incearca sa castigi ceva experienta pe partea de linkbuilding. Directoare, directoare de articole, commenturi etc. Din cate imi aduc aminte oferta ta gratuita de comentarii s-a soldat cu un esec. Nu ai pus linkurile bine, ai comentat pe langa subiect etc.

Intai incearca sa faci acele lucruri bine si dupa aceea incearca sa treci mai departe, catre alte metode. Nu poti oferi servicii de aceasta natura daca tu nu stii despre ce e vorba si experimentezi direct pe site-urile clientilor.
    Nu ma supar,deasta particip pe forum,pentru a strange pareri.
    Si da a fost un esec, partea cu oferirea comentariilor, asta e imi asum consecintele,merg mai departe...cu bune cu rele.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data īnscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Eu zic sa faci niste teste pe site-urile tale si sa incerci sa vii cu oferte de servicii peste 3-4 luni, cand o sa te lamuresti cum sta treaba cu fiecare dintre aceste metode.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat īn original de Nichita Vezi Post
    Eu zic sa faci niste teste pe site-urile tale si sa incerci sa vii cu oferte de servicii peste 3-4 luni, cand o sa te lamuresti cum sta treaba cu fiecare dintre aceste metode.
    Tocmai si deasta am cerut 2 clienti,am precizat in topic doar 2 din acest motiv.
    Am precizat ca dau bani inapoi in caz ca nu e treaba ok.
    Referitor la sugestia cu 3-4 luni, asa intentionez sa fac,insa va fi vorba de 3 luni, deasta nu am oferit un pachet intreg de servicii.

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Importanta link-urilor in articolele vechi
    De Maldinii īn forumul Link Building
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 16th January 2012, 21:45
  2. Importanta link-urilor in articolele vechi
    De Maldinii īn forumul Utile
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 16th January 2012, 18:11
  3. Schimbarea link-urilor
    De Federals īn forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th April 2008, 14:02
  4. Importanta link-exchange -urilor
    De kuerten īn forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 30th October 2007, 14:49
  5. cum primiti banii din vinzarea link-urilor in afara Ro?
    De lixor īn forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 24th October 2006, 01:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •