Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
Sau faci din IIS, daca e site pe asp.net
Site-ul nu este facut cu asp.

Tu zici ca se poate face redirect la nivel de url-uri chiar daca site-ul vechi numai este accesibil?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
Ideal ar fi sa redirectionezi fiecare url vechi catre url nou, daca este o regula dupa care sau schimbat aceste url-uri, echipa de programare ar putea sa fac un scrip care sa redirectioneze automat vehchile url-uri, daca nu se poate si ai multe pagini si nu le poti baga pe toate in htacess, poti sa vezi unde ai cele mai importante IBL-uri sa o faci manual al acestea si restul sa le redirectionezi pe toate spre main, poate fi o conditie daca in vechiul url era ceva specific, sau poti redirecta tot ce este cu eroarea 400
Redirectul sa se faca cu 301
Am inteles ce zici tu, doar ca site-ul este foarte foarte mare si nu prea am cum sa verific manual care pe unde au fost linkuri. URL-urile noi au fost generate din cele vechi dupa o regula. O sa vorbesc cu echipa de programatori sa vad daca pot face redirect la fiecare url in parte, sau cel putin la categorii si subcategorii.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
Redirectul iti salveaza IBL-urile si traficul. Redirecteaza cat poti, la nivel de categorie, subcategorie, articole daca poti.
Imi salveaza IBL-urile, dar trafic nu prea mai are de unde sa vina (din site-ul vechi) pentru ca numai este online.