Fata de singurul "dictator" din online: Google. El face legea, e proprietatea lui privata! Problema e ca daca nu-ti convine, nu ai alta optiune.
E "naspa" sa-ti baneze site-ul din adwords, cum e la fel de "naspa" sa-ti iei "ban" in google.
De 4 zile de cand am primit "atentionarile" citesc despre acest aspect, si din iunie 2011, se baneaza site-uri pe banda rulanta! Unele revin dupa 2 luni, dar niciodata in pag 1, altele ajung pag 10+, si altele deloc.
Nici un site "banat" pentru link-uri "ne-naturale" nu si-a mai revenit. Singura "sansa" este sa iei doar atentionare, si sa nu urmeze in 2 sapt, ban.
E raport? Foarte probabil, dar asta insemna ca ne vom raporta reciproc, si in felul asta, (toti stim ca 70%+ din linkurile SEO sunt ne-naturale.) unde ajungem?
Eu cred ca e o discutie destul de importanta, mai ales ca urmeaza sa avem si un exemplu, asa ca te-as ruga Krumel, sa muti discutia intr-un post separat, sa nu stric topicul de salarii. Danche!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)