Pentru cei interesati de link exchange, am o pagina de programare: Programare - Index
Astept detalii pe PM. Mersi!
Pentru cei interesati de link exchange, am o pagina de programare: Programare - Index
Astept detalii pe PM. Mersi!
Ultima modificare făcută de zoltankr; 20th October 2007 la 12:19. Motiv: Domeniu de nume actualizat
Scuze pentru insistenta.. Nu am primit nici o propunere. Astept in continuare pe PM.
Unde apar link-urile ? Ca vad acolo doar forum de discutii .
PS sunt interesat de link-exchange , mai multe detalii pe privat
salut,
daca crezi ca te ajuta iti pot pune linkul la mine businessline.ro pe partea stanga la recomandari, eventual te inscri si ti-l pun acolo daca pui link-ul care o sa il primesti in mail
Ultima modificare făcută de Krumel; 29th October 2007 la 10:23.
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
Am relansat pagina intr-o noua formula! Nu am vrut sa deshid un thread nou! Pagina este disponibila aici: www.progra.ro
Desi nu am PR bun, astept propuneri pentru link-exchange. Va multumesc!
Cred ca tocmai a avut loc update de PR, pt ca mie Google Toolbar imi arata ca ai PR 4
sunt interesat sa fac link-exchange cu site-ul tau(site-ul meu este www.flp-shop.com page rank 3 la ultimul pr update...te rog contacteaza-ma...
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Ok, am trimis mesaj. Verifica PM.
Astept oferte pt. link exchange doar de la persoane care plaseaza linkul intr-un loc vizibil (vezi progra.ro - parteneri). Nu ma intereseaza linkurile care sunt plasate in footer...
Ultima modificare făcută de zoltankr; 28th August 2008 la 03:42.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)