Citat Postat în original de diet.popu Vezi Post
Corect . Marea diferenta este ca pe pagina exemplu sunt linkuri cu sutelle si miile si puterea linkului nu exista sau este foarte mica .

Ale noastre au foarte putine linkuri externe , maxim 100 ceea ce duce la o valoare de link mai mare pentru fiecare.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Intr-adevar pretul pentru pachetul de 200 linkuri este de 1 $ pe link . Linkurile sunt construite pe 50 domenii diferite, servere diferite, fiecare pagina cu mai putin de 100 OBL.

Asta e pachetul pe care il vindem cel mai bine atat in tara cat si afara. Se construiesc cate 10-15 linkuri la 2-3 zile...

Rezultatele sunt foarte bune .
Cred ca era mai ok sa fi mai transparent de la inceput, nu este vorba de know how aici, este o tehnica cunoscuta, ai venit totusi cu oferta pe un forum de SEO .Daca intradevar sunt un numar mai mic de OBL-uri pe pagina si domenii diferite SI variezi si ANCHOR text-ul, ar trebui sa ajute cat de cat, mai ales ca pretul este unul ok .Tehnica este la fel de "white hat" ca si commentariile pe bloguri .

Bafta cu vanzarea si imi cer scuze daca am facut offtopic, dar fi mai clar pe viitor.