Prietene nu am venit aici sa ma cert cu tine .. Crede-ma ca stiu mai multe despre SEO decat crezi tu . Si ar trebui sa iti revizuiesti putin abordarea agresiva in ceea ce priveste Page Rank si Serps . Mai citeste si vorbim apoi daca vrei ..

Daca nu te pricepi nu iti da cu parerea !!

Multumesc pentru intelegere.

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
Afirmatia subliniata de mine mai sus iti apartine. Cand discuti de page rank si afirmi crestere in serp, ori nu ai habar, ori minti.
Daca discutam de continut pe nisa linkului nostru, puteam mentiona crestere in serp.
Si renunta la semnele de exclamare in exces.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Serp nu inseamna ca creste traficul si creste pozitionarea siteului pe cuvantul folosit ancora in cautarile organice la Google , care evident duce la cresterea traficului organic.

Daca tot e sa lamurim lumea. Iesiti putin pe afara pe siteuri de profil si vedeti cum se vinde . Nimeni nu stie cate linkuri ai nevoie sa cresti ...Asta depinde de foarte multe aspecte. dara daca cumperi doar 4-5 linkuri nu te astepta la minuni .

Ele incep de la 100-200 in sus.

In plus link spre pagina ta de pe pagina cu PR mare duce automat la cresterea PR tau..

asta pentru ca incepatorii sa CHIAR inteleaga dspre ce e vorba !!

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
Ok.. serviciul de link-uri e serviciu de link-uri. No comment aci. Dar macar nu pune fraze de astea de marketing pt pacalit necunoscatorii, gen acest serviciu face diferenta in SERPs, atata timp cat nu poti garanta. Spune doar ce oferi exact, nu ce s-ar putea intampla. Asa poti zice ca pui backlink pe pagina de PR 7 si o sa creasca traficul. Ce treaba are una cu alta? Ca sa nu mai fie discutii, cel mai bine e sa zici exact ce oferi concret, fara ce altceva "s-ar putea" intampla cu pozitionarile. Din moment ce zici ca vindeti pachet de linkbuilding de genul wybiwyg, atunci nu zi de cresterea in rankinguri, pt ca nu asta cumpar

Sper sa nu te superi pe mine, am vrut doar sa lamurim lucrurile, ca sa stie si cei cu mai putina experienta, care poate nu stiu exact care-i treaba cu seviciile de genul

LE: kidu, ti-as da un +1, dar vad ca nu se poate