Salut,

Caut schimb de link-uri pe pagini care au un page rank mai mare de 0.

Nu conteaza daca e .tk, .go.ro, etc. Singura conditie este sa aiba link catre site-ul meu.

De ce am pretentia asta cu PR-ul?

Pentru ca platesc reclama pe mai multe site-uri, si e posibil sa primiti mai mult trafic de pe site-ul meu (pagina de link-uire este direct legata de prima pagina a site-ului - 1 click distanta) si intentionez sa-l optimizez cu links de pe mai multe alte site-uri....

In josul paginii de la adresa de mai jos, veti gasi detaliile de link-uire.

http://www.secretulbanilor.com/director.php

Vreau sa obtin locul I pentru "cum sa fac bani" in google, yahoo si msn, deci nu vor fi probleme cu traficul pentru voi, este un keyword foarte cautat

Anyway, daca vreti sa facem link exchange-ul fie puneti un link pe pagina voastra si imi trimiteti un mail cu detaliile de link exchange, fie imi dati un mail cu detaliile voastre, pun link si apoi dau reply sa confirm cu detalile aferente.

Multumesc!

P.S. In plus, caut colaboratori, daca aveti articole legate de bani, despre sitatia financiara, succes in afaceri, le voi publica pe site fara nici o problema (ofer si posibilitatea sa puneti un link sau mai multe catre site-ul vostru in fiecare articol).