Citat Postat în original de Krumel @ Mar 3 2006, 10:31 AM) [post=11482
Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> Internetul e o sursa deschisa. Daca e sa iti copie si sa iti modifice textele si apoi sa se foloseasca de ele, o face cu sau copyright.
In subforumul asta gasesti diferite ustensile[img]chrome://targetalert/content/skin/new.png[/img] de gasire a textelor tale pe internet cat si cateva pareri despre legislatie[img]chrome://targetalert/content/skin/new.png[/img].

Stiu ca problema asta te framanta mai demult[img]chrome://targetalert/content/skin/new.png[/img] (sectiunea comentarii), dar nu vad ce rezolvare ai puta avea. Inregistraza marca si pune copyright pe text. Probabil ca si in situatia asta tot ai putea fi furat sau copiat.
:unsure:
In cazul asta eu as vrea sa folosesc texte care se regasesc si la altii, dar cam la prea multi . Vreau sa dau o fa&#] Internetul e o sursa deschisa. Daca e sa iti copie si sa iti modifice textele si apoi sa se foloseasca de ele, o face cu sau copyright.
In subforumul asta gasesti diferite ustensile[img]chrome://targetalert/content/skin/new.png[/img] de gasire a textelor tale pe internet cat si cateva pareri despre legislatie[img]chrome://targetalert/content/skin/new.png[/img].

Stiu ca problema asta te framanta mai demult[img]chrome://targetalert/content/skin/new.png[/img] (sectiunea comentarii), dar nu vad ce rezolvare ai puta avea. Inregistraza marca si pune copyright pe text. Probabil ca si in situatia asta tot ai putea fi furat sau copiat.
:unsure:[/QUOTE]
In cazul asta eu as vrea sa folosesc texte care se regasesc si la altii, dar cam la prea multi . Vreau sa dau o faţă nouă la site.