Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: Intalnirea seopedia de pe 3 Noiembrie

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

"Anumite aspecte din industrie" se pot discuta si aici...dar din pacate multi asteapta totul de-a gata. Sa vina altii sa posteze...ei doar sa citeasca.

Probabil de asta si reticienta in a discuta deschis anumite subiecte. Forumul se "impiedica" pe subiecte deja discutate, datorita lipsei de educatie web a unora dintre noi care nu stiu sa caute inainte de a posta, ceea ce face ca forumul sa devina inutil si plictisitor. Se mai "aduna" dupa nevoile personale si stirile "trasnet". In rest, "sa isi piarda timpul altii"...

Despre "a ne cunoaste"..pe forum mai toti isi ascund identiatea...indreptatiti fiind de caracterul unora dintre noi, atunci de ce as vrea sa ma cunosc cu o persoana care pe forum e anonim, iar la o intalnire e..o persoana importanta intr-o firma, etc.

Poate suna asbusd si cinic...dar as veni la o intalnire in care as discuta probleme clare sau subiecte care sa intereseze...o tema anume.

Doar sa ne adunam si stam 4-5 ore intr-un loc si nu avem nici o tinta in discutie, ci doar ideea de a ne intalni...imi cer scuze...partea realista din mine spune sa evit o astfel de intalnire...mai ales ca nu locuiesc in Bucuresti.

Cei care nu sint din Bucuresti si care bat km intregi pana la Bucuresti...ce fac? Vin doar sa bea o bere, sa vb intre ei si sa ramana eventual "agatati" dupa ce se termina intalnirea?

Intalnirea trebuia/trebuie gandita, organizata, planuita, nu doar anuntata ca ceva extraordinar.

Sper sa nu fiu inteles gresit.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

fabby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    23rd August 2006
    Locaţie
    bucuresti
    Posturi
    168
    Putere Rep
    34

Implicit

salutare.
    pe mine unu m-ar interesa o astfel de intalnire pentru ca e interesant sa auzi de la altii cum anume au procedat in activitatea lor, ce greutati au intamplinat, sa povestesti si tu ce ai facut...sa se faca schimb de experienta.

Si intr-adevar, e un mod de a cunoaste lumea mai bine, fara asunzisuri, si chiar de parteneriate. Eu unul sunt de acord.
    Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez

dragoserv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th October 2005
    Vârstă
    44
    Posturi
    237
    Putere Rep
    35

Implicit

Tu krumel sti tot, noi majoritatea de pe acest forum nu stim atat de multe ca tine si am vrea cum zicea cineva mai sus sa face schimb de experienta....nu vad care e problema ca eu o sa fac 100 si ceva de km, chiar nu e asta o problema si sunt sigur ca nici la alti, chiar daca platim acolo 30-50 Euro pentru o sala ceva, nu cred ca cineva de pe forumul asta nu are acei bani.
    Un subiect anume o sa se discute, e greu pana incepe cineva si apoi 3-4 ore nici nu sti cand trec...
    Deci haideti sa ne hotaram si sa luam o sala unde sa ne intalnim pe 3 Noiembrie.
    Cristi poate iti faci timp sa dai si tu cu parerea pe aici

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

dragoserv, am vorbit in numele meu...nu in numele altora.

Tu faci 100km....eu fac 600km...ptr. ce? Ca sa beau o bere si sa ne laudam cat de afaceristi sintem cu totii?

Intalnirile de obicei se organizeaza si au o tematica...doar ca sa ies la o bere 4-5 ore cu niste oameni care imi "par" prieteni... nu mi se pare deloc interesant.

Si nu e vorba de cat cunosc eu, nimeni nu stie tot, toti invatam...dar ca sa invat trebuie sa am un scop, o tema...asa se fac seminariile/intalnirile..cu discutii pe o tema data...ca dupa aia sa iti dai seama ca trebuiesc facute din ce in ce mai multe seminarii sau intalniri.

Am participat la intalniri fara tema, intalniri prietenesti de forumisti...nimic interesant...haos si pierdere de timp.

E parerea mea, imi motivasem lipsa, in nici un caz nu am criticat pe cineva.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    44
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

Cel mai corect este sa se tina in Bucuresti , erau 20 care au promis ca vin pe 3 noiembrie.
    Hai sa zicem ca raman 15 ... FireEyes a venit cu o oferta zic eu ca este un pret acceptabil .Eu unul sunt dispus sa platesc ptr a se strange suma...
    cei care vor sa plateasca sa semneze aici si vedem ce se intampla pana luni cati suntem .Marti-miercuri unul care locuieste in capitala si are timp ( FireEyes ) sa rezerve ceva ptr noi daca va fi cazul.

dragoserv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th October 2005
    Vârstă
    44
    Posturi
    237
    Putere Rep
    35

Implicit

Pana la urma si cum zici tu Krumel, nu e greu sa propunem un subiect aici pe care sa-l discutam acolo la intalnire, bineinteles daca asta vor toti...
    Vorba multa saracia omului, cei 20 care ati zis ca ne intalnim ce facem, ne vedem pe 3 Noiembrie sau nu?

darkstar_tfd este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    1st September 2006
    Locaţie
    Timisoara/Uricani
    Posturi
    123
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Tu faci 100km....eu fac 600km...ptr. ce? Ca sa beau o bere si sa ne laudam cat de afaceristi sintem cu totii?
    Si eu din Timisoara fac destul de mult. Scopul e o discutie nu un baut de bere.

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Intalnirile de obicei se organizeaza si au o tematica...doar ca sa ies la o bere 4-5 ore cu niste oameni care imi "par" prieteni... nu mi se pare deloc interesant.

Si nu e vorba de cat cunosc eu, nimeni nu stie tot, toti invatam...dar ca sa invat trebuie sa am un scop, o tema...asa se fac seminariile/intalnirile..cu discutii pe o tema data...ca dupa aia sa iti dai seama ca trebuiesc facute din ce in ce mai multe seminarii sau intalniri.
    Complet de acord. Tematica e esentiala , de aceea am cerut mai multe detalii si am incercat sa ma 'implic' in chestia asta de la inceput. Ai dreptate, unii vin de departe, unii lucreaza si trebuie sa intocmeasca rapoarte pentru a participa la un meeting de genul ..sau mai stiu eu. Sunt n cazuri.

Eu sunt de acord cu tine ca poate pe forum multi suntem 'anonimi' insa daca nu te intreaba nimeni ce faci, unde lucrezi & stuff like that nu cred ca te bagi singur in seama. In plus eu de obicei ma semnez cand trimit mesaje , emailuri deci nu ar fi o problema indentificarea , daca e un punct care te derajeaza.

Cel mai corect este sa se tina in Bucuresti , erau 20 care au promis ca vin pe 3 noiembrie.
    Hai sa zicem ca raman 15 ... FireEyes a venit cu o oferta zic eu ca este un pret acceptabil .Eu unul sunt dispus sa platesc ptr a se strange suma...
    cei care vor sa plateasca sa semneze aici si vedem ce se intampla pana luni cati suntem .Marti-miercuri unul care locuieste in capitala si are timp ( FireEyes ) sa rezerve ceva ptr noi daca va fi cazul.
    Okay, daca majoritatea sunt din Buc. atunci e bine asa. Problema o sa fie cu stransul banilor.
    Acum data de 3 este deja poate prea repede pentru cei care lucreaza si au facut planuri, le-au anulat din cauza mesajului cum ca meetingul nu va mai fi, iar acum trebuie sa faca iar planuri.

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    38

Implicit

Hmmmi, daca facem intalnirea sub forma unui seminar, count me in. Ar cam fi timpul, dupa umila-mi parere. Ba chiar ar trebui facute mai dese si cu taxa (plus o mapa si cd cu materialul). SEO nu mai e o joaca, un domeniu unde se descurca oricine dupa 3 zile de citit un forum. Numai ca ar trebui anuntate din timp

Daca insa e vorba de o intalnire la bere, unde sa ne laudam fiecare cu ce pozitii am atins in SERPs, nu prea am ce cauta.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    50

Implicit

Deci, ati facut ceva?

bogdan985 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    21st November 2006
    Posturi
    224
    Putere Rep
    39

Implicit

Noup.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Trunchiere text din variabila php la intalnirea "-"
    De Iulian în forumul Server side
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 20th May 2010, 01:26
  2. Intalnirea Bloggerilor La Mare Si Nu Numai
    De Shumy în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 17th June 2009, 09:54
  3. Update de PR in noiembrie
    De lovelife în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 8th November 2008, 04:04
  4. Intalnire SeoPedia: 3 noiembrie 2007
    De Cristian Mezei în forumul Intalniri si Conferinte SeoPedia
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 25th October 2007, 17:03
  5. Seminar Neogen 23 noiembrie 2005 - impresii si opinii
    De Razvan Pop în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 28th November 2005, 09:48

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •