Vezi Rezultate Sondaj: Când crezi că ai putea veni?

Alegători
25. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Vineri, 26.10, dupa orele programului de lucru

9 36,00%
  • Sâmbăta, 27.10, pe la prânz

7 28,00%
  • Altă dată

9 36,00%
  • Niciodată

2 8,00%
Sondaj cu Variante Multiple
Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 29 din 29

Subiect: Intalnire membri Seopedia Bucuresti

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    55
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    55

Implicit

Propunere, poate ar trebui fiecare sa poarte ecuson ad-hoc cu pseudonimul, asa o sa intelegem clar care cine este.

( Asa am vazut pe la meetups in UK)

Edit: Ba aveau si mai multe culori, functie de cu ce se ocupa fiecare, gen: e-commerce rosu, afiliere verde, SaaS albastru
    Ultima modificare făcută de emm; 26th October 2018 la 13:42.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de emm Vezi Post
    Propunere, poate ar trebui fiecare sa poarte ecuson ad-hoc cu pseudonimul, asa o sa intelegem clar care cine este.

( Asa am vazut pe la meetups in UK)

Edit: Ba aveau si mai multe culori, functie de cu ce se ocupa fiecare, gen: e-commerce rosu, afiliere verde, SaaS albastru

Cand se va face ceva mai bine organizat, vom fi putini azi, deja 2 mi-au trimis mesaj ca nu pot veni.

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit

La etaj, masa de 6 persoane de lângă scări.

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit

Au ajuns cam jumătate din cei care au bifat/spus că vin.

Majoritatea au motivat de ce nu [mai] ajung:
    - stabilire moment mai pe hei-rup ("nu au timp țăranii din provincie să se organizeze", Adelin dixit)
    - ședință de terapie programată de care uitaseră
    - plecare din București (weekend)
    - lene (am ajuns acasă și nu mă mai ridic din pat (pentru 5 puncte de reputație spun și cine)

Vreo 2 pe fugă (Antonyo tocmai a venit din Brașov, apoi a plecat la Ploiești), vorbit mult și în paralel/cruciș, băut moderat.

Deși puțini a fost totuși un sentiment de îngrămădeală, George (ca proprietar de restaurant) a propus ca data viitoare să se facă la el într-o sămbătă la loc întins și pe lumină, grătar la preț de supermarket (cu precomandă, fiecare spune ce vrea de dinainte) șamd.
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 27th October 2018 la 10:13.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.707
    Putere Rep
    30

Implicit

OFF Topic!

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post

Deși puțini a fost totuși un sentiment de îngrămădeală, George (ca proprietar de restaurant) a propus ca data viitoare să se facă la el într-o sămbătă la loc întins și pe lumină, grătar la preț de supermarket (cu precomandă, fiecare spune ce vrea de dinainte) șamd.
    De ce nu facem noi un HUB SeoPedia? cat poate sa ne coste daca ne strangem macar 100 de membri cotizanti? Poate iesim si pe profit! Asa ne putem vedea cand vrem.

(Antonyo tocmai a venit din Brașov, apoi a plecat la Ploiești), vorbit mult și în paralel/cruciș, băut moderat.
    Astia de au fost content writeri nu se pot acomoda la tacere .. daca nu scriu, vorbesc!

On Topic: pana la urma cati ati fost si cine a venit? Ca din 8, 4 nu au venit, 2 au venit pe fuga si parca vad ca ai fost doar tu cu George!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    OFF Topic!
    De ce nu facem noi un HUB SeoPedia? cat poate sa ne coste daca ne strangem macar 100 de membri cotizanti? Poate iesim si pe profit! Asa ne putem vedea cand vrem.
    Iar visezi? Trage-te mai departe de sobă, când te ia amorțeala începi să....

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    On Topic: pana la urma cati ati fost si cine a venit? Ca din 8, 4 nu au venit, 2 au venit pe fuga si parca vad ca ai fost doar tu cu George!
    Au mai fost și din sâmbetiști, dacă ai fi venit și tu garantez ca am fi fost de 3 ori mai mulți.

George este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    București
    Vârstă
    44
    Posturi
    64
    Putere Rep
    26

Implicit

Ok... hai sa organizam ceva intr-o sambata, puteti veni si cu nevestele, copii..etc. Am un loc in zona Tei unde putem sta linistiti, la curte (la un restaurant). Facem gratar... cu lemne .. daca se ofera cineva sa aduca un gratar, daca nu la gratar pe gaze. Stiu ca multi nu vad rostul acestei intalniri, daca faceti bani, o sa fiti ca mine va inregistrati in 2010 si aveti nici 40 de postari in 2018, va treziti peste ani ca vreti sa socializati.

Nu trebuie sa vorbim de seo, putem vorbi de neveste, de copii, de amante.. sau de cati bani a facut vecinul, multi dintre noi uitam sa mai traim, sa facem cunostinte noi si eventual noi prieteni. Adminiii... dati si voi newsletter si organizam ceva epic

Razvan Guiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    15
    Data înscrierii
    2nd November 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    53
    Posturi
    86
    Putere Rep
    15

Implicit

Sambata este mai bine, atat din punct de vedere timp liber cat si in ceea ce priveste gratarul despre care pomenea mai sus George
    Ghid de cumparaturi si review-uri de produse

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de Razvan Guiu Vezi Post
    Sambata este mai bine, atat din punct de vedere timp liber cat si in ceea ce priveste gratarul despre care pomenea mai sus George
    Da, plus mancarea e la low cost (pret de supermarket, o face el, ii place ), berea/sucul/apa/... se poate lua din restaurant, preturile nu sunt la nivel de The Harp, mi-a zis niste preturi, dar am uitat.

Citat Postat în original de George Vezi Post
    Ok... hai sa organizam ceva intr-o sambata, puteti veni si cu nevestele, copii..etc. Am un loc in zona Tei unde putem sta linistiti, la curte (la un restaurant). Facem gratar... cu lemne .. daca se ofera cineva sa aduca un gratar, daca nu la gratar pe gaze. Stiu ca multi nu vad rostul acestei intalniri, daca faceti bani, o sa fiti ca mine va inregistrati in 2010 si aveti nici 40 de postari in 2018, va treziti peste ani ca vreti sa socializati.
    Nu mai vine nimeni daca vor crede cei de aici ca esti multimiliardar. Ai avut un restaurant de care te-ai ocupat, ai iesit din afacerea asta offline si l-ai inchiriat altcuiva, iar acum ai revenit in online si esti angajat la o firma, ca mai toata lumea. Asa parca te simti mai putin coplesit cand te duci sa te intalnesti cu tipi de teapa lui George. )
    Si nici stresat ca tu vei pune pe masa 20-40 lei, iar altii cu sutele.

Citat Postat în original de George Vezi Post
    Nu trebuie sa vorbim de seo, putem vorbi de neveste, de copii, de amante.. sau de cati bani a facut vecinul, multi dintre noi uitam sa mai traim, sa facem cunostinte noi si eventual noi prieteni. Adminiii... dati si voi newsletter si organizam ceva epic
    Cred ca cel mai bine deschizi un nou topic cu chestionar cu optiunile "le vedere". Daca X vede ca vine Y pe care l-a tepuit cu ceva poate nu mai vine ca sa nu se incaiere prin curtea aia. Sau poate il vede Y pe X si vine neaparat ca sa... .
    Fara variante de timp si de loc cum am facut eu, astfel incat sa stai sa ii gestionezi, doar ceva de genul:
    "Vin sigur sau aproape sigur"
    "Cel mai probabil vin"
    "Nu va bazati pe mine, dar luati-ma-n calcul"
    "Iar ati stabilit-o de-a-n boulea"
    "Nu ma mai stresati/spamati cu oferte de tipul asta".
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 28th October 2018 la 11:01.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intalnire membrii seopedia Ploiesti / Prahova
    De haotik în forumul Intalniri si Conferinte SeoPedia
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th August 2017, 09:07
  2. Intalnire SEOPEDIA Bucuresti
    De Duca Adrian în forumul Intalniri si Conferinte SeoPedia
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 10th December 2013, 16:23
  3. Intalnire in Bucuresti SEOPedia - 2Parale
    De Krumel în forumul Intalniri si Conferinte SeoPedia
    Răspunsuri: 70