Eu sunt ok si vineri@ AntonioTony, Duta constantin si nRazvan: Puteti fi mai flexibili?
Eu sunt ok si vineri@ AntonioTony, Duta constantin si nRazvan: Puteti fi mai flexibili?
După niște consultări (pentru a fi mai eficient pentru cei care-și termină activitățile la ora 17:00 și trebuie să ajungă acasă mai repede pentru a nu păți ceva cu nevasta) s-a stabilit vineri, ora 17:30, zona Unirii, începem cu cine e mai rapid și ne întindem cât putem.
Voi trimite celor care au votat (optiunile 1 si 2) un mesaj privat cu 2 sugestii de loc. Nu cred că e posibil să stăm atât de mult astfel să fi dați afară precum bețivii din cârciumi.
Văd că între timp diferența între opțiunile 1 și 2 s-a micșorat, dacă unii doresc neapărat sâmbătă și/sau nu pot veni vineri... nu înseamnă că nu se poate fac ceva si prima zi de weekend. Pănă atunci rămâne sigur varianta vineri, ora 17:30, zona Unirii.
Nu mai CAUT content writer
Chestia asta ar fi trebuit planuita din timp, pentru a da o sansa si taranilor din afara capitalei. Dar poate ne organizam si noi, astia din provincie, si facem o intalnire. Special guest ar trebui sa fie Rapsodia. Eu unul chiar as vrea sa il cunosc.
Nimic.
1. Probabil nu este asta unica si singura ocazie. Sau cine stie...
2. Rapsodia iti va spune cu maxim 24 de ore inainte cand si unde trebuie sa te duci ca sa ai sansa si onoarea de a-l intalni. Si acel "unde" nu inseamna zona centrala.
3. Offtopic: Am trimis mesaj celor care au votat "vineri" sau si-au exprimat intentia ca pot veni si vineri.
Incerc sa ajung si eu. Doar ca programul e mai haotic, nu am toate elementele sub control.
(Sper sa mai fie cate cineva si din generatia 40+)
Rapsodia poate sa faca si altfel, depinde de zi, timp petrecut in orasul respectiv, etc. In Bucuresti vin intr-adevar rar si stau maxim 24 de ore - dar ... se poate si altfel [ de ex stabilim din timp - la anul revin la control dentist ]. Dar poate ca e cineva in Campina cand sunt si eu ... acolo este peste tot in centru!2. Rapsodia iti va spune cu maxim 24 de ore inainte cand si unde trebuie sa te duci ca sa ai sansa si onoarea de a-l intalni. Si acel "unde" nu inseamna zona centrala.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Prima persoana si-a exprimat dorinta de a veni la 17:30, varianta 2 din mesaj a fost preferata si aia ramane.
Sper sa ca petrecerile tematice vor incepe mai tarziu, n-as vrea sa ma trezesc ca in cateva minute peste jumatate o vor sterge la karaoke.
Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 26th October 2018 la 09:03.
Ajung si eu pe la 6.15 cred, sper sa mai fiti pe acolo.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)