Daaa, Vasile a fost tare.
Doro, daca Vasile nu a exprimat corect ce ai vrut sa zici, imi poti da pe PM cazul concret. Promit ca![]()
Daaa, Vasile a fost tare.
Doro, daca Vasile nu a exprimat corect ce ai vrut sa zici, imi poti da pe PM cazul concret. Promit ca![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Reusita intalnirea si o parte din subiectele discutate mi s-au parut cat se poate de utile. Pacat ca n-am stat prea mult la bere, eram destul de obosit![]()
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Da, a fost misto intalnirea, dar si discutia de la bere.![]()
Mersi! :-) Nu e o problemă aşa mare aia cu Vasile, mai mult o curiozitate. Îmi pare că la fiecare punct din TOS poţi să găseşti anumite site-uri care îl încalcă şi sunt totuşi legitime. Urmează să lansez un magazin care va suferi de o "neclaritate" ca asta.
Cât despre băgat în seamă... nu prea vă ştiam şi mi s-a părut puţin aiurea să mă bag în grupul vostru de băieţi.Poate data viitoare. Sau poate chiar într-o săptămână, la Webstock, dacă o să fiţi pe acolo.
Chiar mi-a parut bine sa cunosc oameni; din pacate au fost persoane cu care nu am apucat sa vorbesc, insa discutia de dupa cu Gaby (Krumel), Tom, RoManiac, Robyroy a fost cireasa dupa tort
Sa speram ca ne vom mai intalni.
BTW: Reusita intalnirea, felicitari 2Parale.
Dap, e altceva la face2face. Ar trebui sa ne vedem mai des, si ideal sa discutam in fiecare intalnire un subiect, sa-l dezbatem cu argumente pro si contra. E greu pt Krumel, sau altii care nu sunt din Bucuresti, dar putem incepe o serie de intalniri, 0 data pe luna initial, astfel incat, fie ca suntem concurenti sau nu, (nu dau nume = Kleampa), sa avem toti de castigat din astfel de intalniri.
no_name, krumel, romaniac si Roby sunt "soferi" de cursa lunga, kleampa, andrei, nichita, summer si Kidu, sunt "soferi de autobuz", Kidu & restu sunt soferi de taxi.
Sa te culci tu odata cu gainile? (Nu dau nume = kidu!)
Vasile (doro) a fost geniala, ar trebui dezbatut subiectul pe forum, ca e unul interesant (cred ca nu a ales exemplul cel mai bun).
Cat despre "plus valoare", e un subiect misto, ar trebui discutat, dar nu partea de "moralitate", care nu isi are locul, cat exact "plusul" pe care incercam cu totii sa-l aducem. Subiectul asta o sa-l deschid eu.
Cred ca intalnirile mai dese, ar aduce multa "plus valoare" si pentru noi, dar bineinteles si pentru mediul online. O astfel de "organizare" cu intalniri 1 data pe luna sau poate chiar 1 data la 2 sapt, ar atrage multe persoane interesate, nu numai de seo, cat de promvoarea si dezvoltarea unei afaceri in mediul online.
Mi-ar placea sa-i vad si pe Dan, lovelife, Emm sau multi altii, face2face, ca prea se ascund sub niste nickname-uri virtuale.
Apropo: ma asteptam sa fie sala full, doar pentru faptul ca trebuie sa ne vedem face2face, dar vad ca nu va place face2face, va place sa va ascundeti sub niste nickname-uri, si sa discutati daca ajuta linkurile din directoare. Cand sunt subiecte interesante, "nu aveti timp". Daca era intrarea 1 mil cred ca era full, dar cand e moca, si vb oameni cu experienta (krumel, kidu, kleampa & company) nu va intereseaza.
Eu sunt dispus sa organizez o intalnire periodica (o data pe luna) in care sa dicutam cate 1-2 subiecte care "ard", daca aveti chef sa ne vedem face2face. Krumel, Dan si restul din provincie, pot participa din cand in cand, sau putem organiza undeva la "mijloc" din cand in cand, astfel incat sa participam toti la discutii.
E altceva decat pe forum, iar berea parca "unge" ideile si argumentele. ex: "Taci ma sa zic si eu ceva", "taci ma, sa-mi termin ideea", "Da-mi microfonul sa-mi zic si eu parerea", "..... , Super misto!
Ultima modificare făcută de Tom; 19th September 2012 la 11:11.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
@Tom dacă următoarea întâlnire e până-n 16 Octombrie, vin şi eu. :-)
orice ar fi, nu ii dati microfonul lui Tom !!!!!!!!!!111111111oneoneone
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am postat slideurile aici, nu erau prea vizibile aseara, nici fara comentariu nu e cine stie ce. Sa vedem cum o sa iasa filmarea pe bezna aia
Tom:poate ne organizam in 2-3 masini sa ne deplasam mai spre centru, poate se mai misca cei din zonele indepartate spre Brasov de ex si taifasuim. Recunosc, era un apropo subtil pentru Dan de ex, dar nu dau nume.
Ultima modificare făcută de inscaun; 19th September 2012 la 12:10.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)