Ia incearca si pe la mxhost, vezi daca te intelegi cu ei sa iti faca un pachet fix cum ai tu nevoie ca resurse si ce iti mai trebuie. Nu te lua doar dupa pachetele din oferta, se mai pot customiza anumite lucruri.
Ia incearca si pe la mxhost, vezi daca te intelegi cu ei sa iti faca un pachet fix cum ai tu nevoie ca resurse si ce iti mai trebuie. Nu te lua doar dupa pachetele din oferta, se mai pot customiza anumite lucruri.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Merci ptr recomandare, cu mxhost am lucrat, am inca un cont de gazduire la ei. Nu mi s-au parut prea flexibili (eu am avut nevoie de acces la Track Delivery in cPanel si nu au putut sa-mi ofere, macar temporar). Au niste filtre antispam pe smtp care imi blocheaza multe mailuri cu atasamente, linkuri in text etc. Nu a fost chip sa rezolv nici asta. Nu zic ca nu e o firma serioasa, dar "customizarile" nu cred ca sunt punctul lor forte.
Am ales o alta firma, inca testez serviciile, voi reveni cu detalii ptr cei care pot avea nevoie de gazduire similara.
Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
Iti recomand romarg, ca si calitate
Nu stiu cum ti se pare oferta lor dedicata magento dpdf financiar
https://www.romarg.ro/gazduire-magento/hosting-pro/
Pai cred ca ai putea lua un server dedicat, si atunci ai toate facilitatile necesare. Magento oricum este prin excelenta un mare consumator de resurse. Si cred ca poti solicita sa iti ofere si management, in cazul in care nu te descurci cu configurarile.
Iar daca vrei un host de afara, hetzner aveau oferte foarte bune, la preturi decente. https://www.hetzner.com/dedicated-rootserver
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Multumesc pentru recomandare, insa la ce magazin au oamenii, nu se justifica.
Nu s-ar fi justificat nici Magento (asa mi-au spus mai multi), dar i-a pacalit cineva si le-a luat banii ptr Ferrari in loc de Logan, in conditiile in care ei il folosesc pe drumuri comunale.![]()
Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
Am mutat magazinul la web365.ro. Recomand.
Resurse generoase pentru ce nevoi are. Suport excelent, mai mult decat mi-as fi imaginat (mutare, reconfigurare, recompilare, luat legatura cu dezvoltatori de extensii ptr niste buguri etc).
Multumesc tuturor pentru ajutor!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)