Sunt core-uri de avoton. Si alea sunt mult mult mult sub orice mai spre xeon.
Nu fac reclama pentru DO, si eu o sa plec de la ei probabil in curand dar pentru un server dedicat.
In plus, nimeni nu spune frecventa la care lucreaza procesoarele respective. La unii, 1 core inseamna 667Mhz. Nu sunt expert, dar presupun ca e important cat de incarcat e serverul, ce "vecini" ai etc.
- De digital Ocean, Amaon si Vultr stie cam toata lumea.
- Scaleway are niste oferte interesante si mini-dedicatele lor au niste avantaje la fel de interesante - esti singur pe niste resurse dedicate numai tie, chiar daca procesorul nu exceleaza.
- In plus, la VPS, pentru cei la care conteaza memoria, poti avea la 7 euro + tva... 8GB de RAM si o putere decenta de procesare. (care ar fi competitia aici?)
Eu zic ca e un pont pentru multi. Nu sunt agent de vanzari la ei![]()
Imi ziceti cand vreti sa faceti testul si va setez eu un VPS de la DO sa nu mai dati bani pe el. Am eu credit la ei care oricum o sa expire.
Eu am facut teste asemanatoare cu ce am eu nevoie si am dat cu loader in ele.
Scaleway a iesit destul de sifonat cand aveai nevoie (si) de procesor dar destul de bine daca aveai nevoie (doar) de memorie.
Ce nu prea este OK este ca BW la memorie este oleaca gatuit.
Si nu, nu te limiteaza nimeni dupa spike-uri nici la unii nici la altii.
@Dan: am intrebat pt c-am presupus c-ai testat deja.Daca ai timp de teste, ar fi fain sa vedem o comparatie (dar intre VPS-ul de 3E si cel de 20$ - adica VPS-uri cu aceleasi resurse, dupa cum spuneai). DO stiu deja ce poate... pt ca-i folosesc de mai bine de 2 ani (atat eu, cat si unii dintre clientii mei).
@casparel - nu am testat DO, dar cum spuneam, testam oricand cum ziceti voi. Comparatia intre produse cu preturi foarte diferite poate fi nedreapta, dar nu tin cu unii sau altii in mod special.
Cum testam?
Pai cine vrea sa faca testul sa imi dea un PM si sa spuna ce droplet vrea sa-i fac pentru teste pe DO.
Eu ii dau datele de acces ca sa poata efectua testul.
...asta daca vrea cineva sa il faca.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)