Al doilea VPS a plecat spre lsteffyro
Probabil inregistrat ca membru seopedia pentru a-mi putea trimite mesaj privat.![]()
Review la o luna, 3 luni si 6 luni pe forumul de unde ati fost contactati.
Advertoriale periodice in site-uri de it, bloguri personale etc.
Linkuri/banner-e in site-uri de it, bloguri personale etc.
Link in semnatura de pe forum afisata o perioada de timp. De ex o luna din 3, o saptamana din 2 etc.
Altele...
Al doilea VPS a plecat spre lsteffyro
Probabil inregistrat ca membru seopedia pentru a-mi putea trimite mesaj privat.![]()
Nu mai CAUT content writer
Ce alte forumuri cu administratori/programatori in care ar fi eficient un topic din acesta?
In afara de seopedia, am mai postat pe softpedia, ma gandeam si la phpromania.
Alte sugestii?![]()
joomla.ro este iarasi o comunitate maricica.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ai idee cum identifica vreun administrator pe-acolo?
Inainte de a posta pe un forum in care nu am posturi obisnuiesc sa cer acceptul.![]()
N-as putea sa iti spun, sunt ani de zile de cand nu am mai dat pe acolo.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu am folosit munin pana in prezent.
Folosesc Uptime Robot dar dupa cum am precizat acesta nu inregistreaza downtime mai mic de 5 minute.
De exemplu cand am instalat/configurat vnstat si am dat un reboot nu a inregistrat aceasta operatiune.
Avand un forum instalat pe acel VPS m-am bazat si pe feedback-ul membrilor.
In panoul de administrare VPS am o functie numita statistics .
( Folosesc panoul ajenti iar daca e nevoie iti pot prezenta si log-uri)
![]()
Ultima modificare făcută de IulianC; 6th August 2015 la 14:51.
Eram doar curios daca ai ajuns aproape de limitele VPS-ului cu una din resurse, dar se pare ca nu. Deci e normal sa mearga brici.
In cazul tau, singurii metrici relevanti sunt "uptime" si probabil timpul de raspuns al serverului (care nu prea are motiv sa fie mare daca hostul e in .ro)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)