Postat în original de
inscaun
Nu prea e acealasi lucru ca si polita rca.
Tom stii ce este ciudat, am mai bine de 100 de domenii luate de la ei, si nu mi s-a intamplat niciodata asta... chiar daca este automat, functioneaza.
Acum sa zicem ca a fost o problema de sistem, in cateva luni ei nu se regleaza cu ICI (am atatea domenii, trebuie sa dau atatia bani..) - si sa reiasa lipsa unuia? sau poate sunt mai multi in situatia mea si nu au aflat inca de problema?
Adica ei cum mi-au luat banii daca nu au livrat?
Nu ma intelege gresit, sunt de partea ta aici, doar ca e un produs cu valoare fixa: taxa de inregistrare. Valoarea lui este cu siguranta mult mai mare, dar doar pentru tine (sau noi ceilalti din online).
Si eu am 30 de domenii anuale la ei, toate sunt (erau) ok. Chiar le verific maine, e posibil sa fie totusi o problema tehnica, fiind totul automat, sa apara alt nume, dar platit de tine. Mai ales ca data si ora sunt identice.
Eu zic sa incerci sa mergi pe pista asta: tu ai inregistrat si platit domeniul la ei, ei din script au pus alte date de contact. Sunt sanse de 1 la 1 miliard ca X sa inregistreze cu tine in acelasi timp. Deci cred ca e o problema tehnica, mai ales ca "noul" propietar nu a pus nimic pe domeniu din 2012.
Cere acces la domeniu, ca e platit de tine. Mergi pe discutie normala momentan, dupa o dai in altele
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.