Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Verificare istoric al unui IP si parerile voastre despre limehost.ro

Afișare hibrid

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

@Gupi & Seerkan

Nu am dat de cei care mi-au setat mie serverele, dar am intrebat in targ. Am inteles ca nu se poate muta un ip "din alta parte", decat daca esti clientul celeilalte parti, sau se cedeaza o clasa de ip-uri de la un provider la altu, lucru mai greu de realizat, pentru ca nu se merita efortul.

Eu am cerut ip clasa complet diferita si am primit, si cum am 3 ip-uri complet diferite pe acelasi server, fiecare cu placa lui de retea, am crezut ca se poate. Doar ca clasele de ip-uri sunt de la acelasi provider, si le-a fost usor de rutat.

Pe viitor as prefera cateva explicatii, sunt mai utile. Pentru misto-uri sunt posturi speciale. Gupi, te vad carcotas, banuiesc ca e o chestie personala, e problema ta, nu ma intereseaza.

@ romaniac, poti cere alt ip doar de la providerul respectiv, altfel e bataie de cap prea mare.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

@Tom,

în momentul în care citesc din partea unui membru respectabil al forumului "De ce nu-ti iei ip din alta parte? Ce te tot stresezi atat? Ia un ip curat, nou, si il "rutezi" catre serverul tau. E munca de 2 minute!", înțeleg una din două:
    - ori îți bați joc de omul care a pus o întrebare pertinentă
    - ori habar n-ai despre ce vorbești, dar trollezi pe măsură, din motive care nu mă privesc

Îmi cer iertare dacă ți-am părut cârcotaș, însă -tehnic- am răspuns exact situației.

Ca și client al unei firme de servicii internet poți beneficia doar de adrese IP din spațiul IP pe care acea firmă îl controlează. Faptul că furnizorul tău ți-a asignat adrese IP diferite înseamnă că are suficiente resurse (clase de adrese IP) rezervate, însă asta nu înseamnă că poți muta o adresă cum vrei tu. Dacă vrei un exemplu trivial, e ca și cum ai locui în Jimbolia, dar ai vrea să ai la adresă un cod poștal de Iași.
    .:|:.

Tom
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Citat Postat în original de gupi Vezi Post

Îmi cer iertare dacă ți-am părut cârcotaș, însă -tehnic- am răspuns exact situației.

Ca și client al unei firme de servicii internet poți beneficia doar de adrese IP din spațiul IP pe care acea firmă îl controlează. Faptul că furnizorul tău ți-a asignat adrese IP diferite înseamnă că are suficiente resurse (clase de adrese IP) rezervate, însă asta nu înseamnă că poți muta o adresă cum vrei tu. Dacă vrei un exemplu trivial, e ca și cum ai locui în Jimbolia, dar ai vrea să ai la adresă un cod poștal de Iași.
    Eu vb din experienta, nu tehnic, dar din partea voastra care sunteti tehnici (si tu si sherkan va ocupati de servere din cate se pare), puteam primi un raspuns tehnic. In schimb am primit "mistouri". Eu am dat un sfat, pe baza la ce am eu, puteati face la fel, dar ati preferat sa fie la misto.

Ramaneti la "misto-uri", e mult mai util.

"Tehnic se poate, dar e complicat, si nu se merita pentru ce vrea romaniac. E mult mai simplu, daca hostingul are mai multe clase de ip-uri." Era atat de greu?

Off: mi-am propus sa ma nu mai postez o perioada, dar cand sunt posturi despre mine, e normal sa raspund.
    Ultima modificare făcută de Tom; 22nd May 2013 la 12:11.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Tom, eu propun să încheiem aici.
    Nu de alta, dar mă uit la ce-ai scris până acum, apoi mă uit la semnătura ta "Adapt or die. It's the law of the online jungle!" și mă bufnește râsul.

Să fim sănătoși!

Tom
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Citat Postat în original de gupi Vezi Post
    @Tom, eu propun să încheiem aici.
    Nu de alta, dar mă uit la ce-ai scris până acum, apoi mă uit la semnătura ta "Adapt or die. It's the law of the online jungle!" și mă bufnește râsul.

Să fim sănătoși!
    Acelasi lucru l-am scris si eu mai sus. Sfatul meu pentru tine este sa-mi eviti posturile (indiferent daca ai o placere deosebita sa postezi la misto in ele), sunt inutile pentru nivelul tau. Te poti distra si fara sa postezi, sunt convins.

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

@Tom, poti fi sigur de asta.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 2nd July 2012, 11:42
  2. verificare istoric domeniu
    De Cipiot în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th November 2011, 20:16
  3. Limehost.ro ?
    De Cristi G în forumul Hosting
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 16th August 2011, 15:46
  4. Răspunsuri: 39