Citat Postat în original de Bruzli Vezi Post
probabil ai cPanel si optiunea de arhivare pe FTP - asa functioneaza implicit, tine local si urca si pe ftp.
Tu ai luat un VPS cu 60GB ii ai acolo si ii poti folosi. Daca vrei sa nu ocupe si backup-ul local iti trebuie o alta solutie de backup nu cea implicita de la cPanel.
Intre timp acelasi gen de raspuns au formulat si ei si anume ca nu tine de ei asa face backup cPanel, Virtualmin , ISPmanager ,etc

Citat Postat în original de gupi Vezi Post
am o intrebare rautacioasa: VPS-ul este cu management inclus ?
Asigura acces direct la interfata de management VPS daca la asta te-ai referit.

Citat Postat în original de Calin B Vezi Post
Pai de ce nu spui numele firmei, nu de alta, dar sa stim si noi de cine sa ne ferim in viitor.

Oricum, parerea mea:

1. iti comanzi alt vps din alta parte (firme mai serioase cu renume)
2. iti muti (sau ii rogi pe cei unde te muti) sa iti mute datele
3. iti ceri banii inapoi, si le faci o "reclama pozitiva" pe forumuri.
Nu are rost numele firmei doarece pana la aceasta intamplare am fost multumit de servicile prestate de ei si inca sunt daca ma pot exprima asa. Problema era sa inteleg tot acest iures din hosting, nu vad nimic bun iesid din aceasta aiureala deorece aceste servere nu se platesc pe termn lung si pot renunta in orice moment la serviciile lor. Problema care nu o intelegeam de ce au facut acest gen de oferta pentru ca niciodata nu vei putea folosi cele 2 servicii la capacitatea maxima, exact cum a zis si Marius Cristian@

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
Sa zicem doar ca esti mai nestiutor (neinformat) si cam ... suparat.
Cum zic cei de la tehnic este logic si corect (nu ai fost pacalit cu nimic cand ti-au vandut acel serviciu: cont VPS + spatiu backup).
Singura scapare (daca e sa fim super rigurosi in atentia acordata clientilor) a lor ar fi ca trebuiau sa te fi informat asupra acestui lucru. Sau cel putin sa existe in FAQ o explicatie. Nu toti au experienta de a cunoaste aceste detalii care te pun in imposibilitatea de a utiliza acele 2 servicii simultan la maxima lor capacitate.
Ai perfecta dreptate, un tertip nimic mai mult.