Hai ca usor usor incep sa bage alea in priza.
Hai ca usor usor incep sa bage alea in priza.
Trust, but verify.
Nu stiu de ce ai impresia ca nu sunt calm. Sunt foarte calm. N-am vazut nici o masina de pompieri, pe nici un canal de stiri nu e ceva dezastru in zona, stiu ca ei fac backupuri.. deci nu am motive serioase de ingrijorare.Dar pe drum poate te mai calmezi
Acum vad ca au inceput s amiste si siturile.
Trust, but verify.
Mda, trebuie sa imi fac 'mea culpa'. Serverele au fost restartate: 19:11:01 up 9 min,
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
aaa, bagabonti.... dedicatele merg, greu, dar merg. Parlitii cu resellere sau shared ... da-i incolo![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@robroy - merg si resellerele. Repede ca'n prima zi![]()
Trust, but verify.
Asta sa facut acum in serverele voastre, va rog sa pregatiti banii pentru zugravit, pus gresie faianta si termopane la fiecare site in parte. LA cei ce au dedicate au primit si canalizare noua, plus gazon verde maroniu (de la seceta)
![]()
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Rog un moderator sa faca acest topic "blur" sau macar cu "opacity 50%", ca sa nu ramanem prea mult in minte cu imaginea cele mai negre zile din istoria datacenterelor romanesti.
Descoperire uluitoare:
Uite ce faceau tehnicienii de la cel mai jmecher datacenter din Cluj la ora la care totul parea pierdut pentru noi:
Si uite-i pe cei cu conturi shared:
![]()
Trust, but verify.
Merge!!! Nu mai merge.. a obosit... nu mi se incarca siteul pe mxhost. joy!
Să fi fost ăștia de vină? Apgreidin Reclama Cu Tiganii La Altex - YouTube
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)