Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Siteul WHMCS a fost atacat. Serverele si bazele de date au fost compromise

Vizualizare arbore

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

ok, cu riscul de a redeschide acelasi subiect despre care s-a vorbit de atatea ori:

Vreau si eu explicatii de la userul @michelle de ce mi-a dat negativ la acest topic. Inteleg ca sunt cazuri cand parerile nu coincid si un user nu e de acord cu ce spui tu. Insa aici deja e vorba de prostie si razbunare fara rost.
    Acest topic este unul informativ, privitor la o informatie de interes general care nu are legatura cu mine ci cu o companie foarte cunoscuta ce creaza un soft folosit de foarte multi dintre noi. deci e clar ca copilasu asta frustrat pur si simplu a luat la intamplare ultima mea postare si a dat la intamplare negativ.

Baietel (@michelle), ti-am dat negativ la un post scris de tine ieri (http://forum.seopedia.ro/plagiat/224...at-sau-nu.html) si anume pentru motivul ca vrei sa furi:
    Ma gandesc sa creez mai multe bloguri pentru afliere blogspot/wordpress si alte platforme de acest gen, dar continutul vreau sa-l copiez dupa alte siteuri,
    Tu pentru ce p*** mea mi-ai dat negativ, ca am dat o informatie de interes general? Puteai macar sa imi cauti un post mai vechi de al meu in care poate aveai un motiv sa imi dai negativ.

Deja e bataie de joc acest sistem de rating. Inteleg ca sunt cazuri cand un rating negativ e necesar (chiar si pt posturile scrise de mine), insa cu o justificare, nu asa doar ca razbunare.
    http://forum.seopedia.ro/plagiat/224...tml#post204689
    Ultima modificare făcută de Netul; 23rd May 2012 la 15:53.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 22nd February 2012, 15:31
  2. can can a fost hack-uit
    De Lupanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 25th April 2010, 01:58
  3. sri.ro a fost spart ?
    De Seinfeld în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 10th July 2009, 13:54
  4. Am fost penalizat ? sau?