14th March 2012, 14:22
1 out of 2 members found this post helpful.
deadworldisee nu trebuie sa faci atac de panica aici pe forum, mai citeste odata ce am scrie eu, vezi ca vorbesti numai balarii
Este o firma nemteasca, AU CEA MAI BUNA SI AVANSATA PLATFORMA DE CONTROL A SERVERELOR decat toate companiile de hosting pe care le cunosc (si cunosc destul de multe.)
S: Mai ieftin decat hetzner.de nu gasesti nicaieri pe planeta,la pariu asta(am cautat eu de mi-au sarit capacele ) pentru ca ei au curentul electric 100% gratuit eco, au cele mai multe si mari datacentere din EU si sunt in top pe glob.
Doamne feresti
, eu cred ca statea unul de la hetzner cu pistolul la capul tau in timp ce scriai, nu sunt cei mai tari nu au cea mai tare infrastructura, bla bla, sunt firme mult mai tari in romania, preturi mult mai bune si vorbesc romaneste, poate ca ai tu cinestie ce servere de joculete si site de prezentare joculet care necesita cel mai best server din cartier.
Edit:
ca pentru inceput AMD Athlon 64 X2 6000+ RAM 4x 2048 MB DDR2-667 PC-5300 RAM Hard disks 2x 750 GB SATA HDD (Software-RAID 1) la 60 de Euro ar fi perfect.
Nu-ti indic sa cumperi server pe AMD, uitate cat te costa o instalare si apoi mai vorbim cat de ieftin e la nemti, crezi ca tu doar cumperi un server si arunci site-urile pe el?