Citat Postat în original de MaXz Vezi Post
In primul rand nu inteleg de ce esti obligat sa treci la altceva, atata timp cat tu incalci niste regului ( conform celor spuse de catre ei ). Mi se pare totusi ca adevaraul este la mijloc, cu siguranta au gasit ceva de care sa se ia si de aceea incearca sa profite.

Bineinteles ca ma enerveaza partea asta :

Unfortunately, we don't allow that sort of thing on our shared server, so, normally
we'd ask that you pack and leave (see below**).

However, if you wish to continue hosting this account on a DreamHost server, you will
need to upgrade to a Dedicated Hosting plan.

Chestia care este, ca m-am documentat pt ca nu stiam ce inseamna si sigur nu am nici spamdexing nici scraper sites. Puteau fi mai precisi, nu? Sa zica, site-ul X sau Y . Singura chestie la care ma gandesc sunt cele 20 de micro site-uri, daca ar fi doar asta , le-as sterge acuma , ca oricum stau degeaba acolo , niste vechi .co.cc ....

Oarecum m-am resemnat, dar e putin stres, muta 4 baze de date, 4 domenii, fisiere, instalari, la ei fac cumva un hostname mai diferit fata de altele, nu sunt obisnuit cu Cpanel, multe chestii care m-ar da peste cap .

Voi reveni cu mai multe informatii dupa ce primesc si raspunsul lor ...

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
Consumul e ok dar ei zic altceva, micro siteurile sunt siteuri scraper cum zic ei? care copiaza continut din alta parte automat?
Sa treaca pe alceva dedicat, cred ca vor sa zica ca daca IP-ul intra in baza de spam sa nu ii afecteze si pe ceilalti, adica profita putin si ii ofera un dedicat.
Hmm, pai asta e problema, ca nu copiaza niciun continut automat , nimic.. sunt niste site-uri normale, unele doar html, cateva wordpressuri pe care am pus continut ,sa zicem , un site despre mere, unul despre pere, portocale, banane.

Dar nu copiaza nimic automat, sunt articole scrise de mine . Si oricum traficul lor deja tinde spre nu stiu 500-600 vizite lunar, spre 0 ca sa zic asa....

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Si finalul raspunsului :

I appreciate your frustration with thism but I have no additional
information to give you
. This determination with regard to your account
was made by our system administrator, and she has declined to engage in a
detailed discussion of these circumstances. I have discussed your concern
with her, but she is steadfast in her decision that we are no longer
willing to host your sites unless on a dedicated server
.
Mda...ce sa zic...asta e ..

Se merita sa platesc 100$ , pt o luna de dedicat, ca sa nu am stresul mutarii acuma ? Sau ar trebui sa ma pot misca destul de repede ? Multumesc!