Bineinteles ca ma enerveaza partea asta :
Unfortunately, we don't allow that sort of thing on our shared server, so, normally
we'd ask that you pack and leave (see below**).
However, if you wish to continue hosting this account on a DreamHost server, you will
need to upgrade to a Dedicated Hosting plan.
Chestia care este, ca m-am documentat pt ca nu stiam ce inseamna si sigur nu am nici spamdexing nici scraper sites. Puteau fi mai precisi, nu? Sa zica, site-ul X sau Y . Singura chestie la care ma gandesc sunt cele 20 de micro site-uri, daca ar fi doar asta , le-as sterge acuma , ca oricum stau degeaba acolo , niste vechi .co.cc ....
Oarecum m-am resemnat, dar e putin stres, muta 4 baze de date, 4 domenii, fisiere, instalari, la ei fac cumva un hostname mai diferit fata de altele, nu sunt obisnuit cu Cpanel, multe chestii care m-ar da peste cap .
Voi reveni cu mai multe informatii dupa ce primesc si raspunsul lor...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Hmm, pai asta e problema, ca nu copiaza niciun continut automat , nimic.. sunt niste site-uri normale, unele doar html, cateva wordpressuri pe care am pus continut ,sa zicem , un site despre mere, unul despre pere, portocale, banane.
Dar nu copiaza nimic automat, sunt articole scrise de mine . Si oricum traficul lor deja tinde spre nu stiu 500-600 vizite lunar, spre 0 ca sa zic asa....
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Si finalul raspunsului :
Mda...ce sa zic...asta e ..I appreciate your frustration with thism but I have no additional
information to give you. This determination with regard to your account
was made by our system administrator, and she has declined to engage in a
detailed discussion of these circumstances. I have discussed your concern
with her, but she is steadfast in her decision that we are no longer
willing to host your sites unless on a dedicated server.
Se merita sa platesc 100$ , pt o luna de dedicat, ca sa nu am stresul mutarii acuma ? Sau ar trebui sa ma pot misca destul de repede ? Multumesc!

...
Răspunde cu citat