Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Limehost.ro ?

Afișare hibrid

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit Limehost.ro ?

A folosit cineva limehost.ro? As vrea sa iau un VPS de la ei dar nu am gasit nicio parere despre ei.

Preturile mi se par destul de mici pentru un VPS managed si tocmai de-aia intreb inainte sa cumpar. Sa nu ma aleg cu vreo teapa.

Multumesc,
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

eugen este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Locaţie
    RO
    Posturi
    436
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu colaborez cu ei de la începutul anului și nu am nimic ce să le reproșez. Am server-ul A1-80 de la VPS, cel cu 24 eur / lună.

mariusx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th May 2006
    Posturi
    240
    Putere Rep
    40

Implicit

si eu la fel ..
    calitatea serverelor este foarte buna. am avut mici probleme dar s-au rezolvat repede. Problemele au fost chiar la inceput. De luni bune nu au mai fost probleme semnificative.
    Ca si managed e ok .. nu extraordinar dar e ok.
    Tinand cont ca am plecat de pe wiredtree la ei ... stiu cu ce sa compar

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

De ce ai plecat de la Wiredtree ?
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

mariusx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th May 2006
    Posturi
    240
    Putere Rep
    40

Implicit

pai am plecat din 2 motive:
    1. aveam nevoie de server mai aproape de clienti, pentru romania.
    2. din cauza faptului ca masina pe care am luat-o aici era mult mai rapida si cu 40$ mai ieftina si asta si cu TVA.

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

Au protectie flood? Cu suportul tehnic cum stau?

alexxxutz este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd June 2011
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

NU recomand nimanui Limehost.Ro . Teapa ? Se poate numi si asa... Povestea mea incepe cand m-am hotarat sa mut 4 servere (2vps-uri si 2 dedicate) de la xServers (datorita suportului tehnic foarte prost, in ciuda "gratuitatii" administrarii serverelor, nu intru in detalii ca sa nu fiu offtopic). Am trimis un mail la Limehost prin care ceream sa mi se elimine taxa de instalare. Mi-au propus sa semnez un contract pe 12 luni cu ei. Am acceptat pe moment, insa am intarziat trimiterea contractului, pentru a putea verifica (suport tehnic, probleme, viteza, protectii DDoS, etc). Mi-au activat serverele (foarte greu) si mi-au facut 2 facturi cu un total de vreo 700 euro, unde apareau si taxele de instalare de cate 150 euro + TVA pt serverele dedicate. Data scadenta pentru facturi era 12 iunie 2011. Am trimis mail cu privire la taxele de instalare si mi s-a spus sa platesc factura fara acele taxe (in total 370 euro). Am platit partial 150 euro prin PayPal, urmand sa platesc pana pe 12 iunie bancar restul sumei (eram plecat din tara si nu puteam transfera banii in contul lor iar in PayPal nu aveam suficient). Pe 2 iunie imi trimite doamna Alexandra Zaharia (persoana care se ocupa de plati) o notificare privind suspendarea serviciilor in cazul neplatirii sumei restante cat mai urgent. Nu am apucat sa vad acest mail si peste 2 ore de la notificare toate serviciile au fost suspendate. Peste vreo 3 ore ajung la PC (conectat prin orange pe roaming etc) si le dau mail si le explic situatia. Niciun raspuns. Retrimit mail-ul. Nimic... Seara le dau mail sa imi opreasca toate serviciile, sa anuleze orice colaborare si sa imi trimita integral banii platiti de mine. Niciun raspuns nici la acest mail. Astazi, pe 3 iunie (a doua zi) primesc mail de la aceeasi doamna Zaharia, in care mi se spune sa platesc sumele datorate pentru reactivarea serviciilor si isi cere scuze pentru intarzierea raspunsului datorita faptului ca mail-ul meu a ajuns la spam. Mi-a ignorat ultimul mail cu privire la returnarea banilor si incetarea colaborarii. Il retrimit.. Pana acum niciun raspuns... Revin cu mai multe informatii cand mi se raspunde. Serverele sunt in continuare oprite si imi vin zeci de mailuri de la clienti nemultumiti, pierd bani si clienti (fiind reseller).

cbogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    70
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Despre serviciile lor cred că pot vorbi niște informații clare, palpabile. Personal nu am cont la ei, dar am căutat pentru tine și pentru alții care dau de limehost.ro.
    Adresa completă a firmei este:
    SC VOXILITY SRL Dimitrie Pompei 9-9A Cladirea 24, etaj 2, sector 2 Bucuresti 2 020335
    Clienți deja existenți: filelist.ro, 1001-locuridemunca.ro

Clienți speciali la cară să fiți atenți: Gazduire site,Gazduire site web Hosting in Romania Inregistrare Domenii, Hosting site, hosting site Romania, Hosting-site-ro.ro,

O listă mai lungă

Cine monitorizează serverele toate din lume, îți poate spune care își face treaba, din grafice clare. Vezi statisticile de la netcraft.com . Există 2 firme care au reușit la noi să țină pasul cu rezultatele celor din afara României, anume: Hostway - Inregistrare Domenii, Web Hosting, VDS, Servere Dedicate și Dedicated Hosting with Backup & Managed Services from Codero

După scurtul meu studiu, nu aș alege limehost.ro pentru că au un nr mic de clienți care au trafic mare. În afara de filelist.ro (care au un server la ei, căci nu sunt cu totul la ei) nu am găsit pe nimeni. Numai site-uri "mici" cu trafic zilnic sub 1000 de vizitatori unici. Dacă site-ul tău este "mic" dute la ei că ai loc să te simți bine!

alexxxutz este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd June 2011
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

UPDATE: Problema cu Limehost s-a rezolvat in scurt timp, dupa achitarea restantelor (serverele au fost reactivate intr-o duminica dupa plata prin PayPal). Toate serverele functioneaza fara probleme si momentan sunt multumit de serviciile lor si de asistenta. Sper ca pe parcurs sa am o colaborare cat mai buna cu ei.

copilu_cc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th May 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    28
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Thumbs down

@alexxxutz - Ce tare esti ... Acum ne ziceai ca is cei mai naspha, acum esti cel mai multumit.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •